H Κate Winslet μόλις παραδέχτηκε την πιο σοκαριστική αλήθεια για τον Τιτανικό

Γωγώ Φούντα
H Κate Winslet μόλις παραδέχτηκε την πιο σοκαριστική αλήθεια για τον Τιτανικό

Όχι ότι δεν το σκεφτόμασταν βέβαια

H αλήθεια είναι ότι όταν σαν κοριτσάκια αμέριμνα και αθώα που ήμασταν, βλέπαμε για πρώτη φορά τον Τιτανικό, έκτοτε ακολούθησαν άλλες 489 φορές-τουλάχιστον-είχαμε απορήσει και φυσικά είχαμε αγανακτήσει, βλέποντας την αριστοκράτισσα Rose, να στρογγυλοκάθεται πάνω σε εκείνη την αναθεματισμένη πόρτα, και να αφήνει το αγόρι μας το Leonardo να αργοπεθαίνει από το κρύο.

Kαι σήμερα, 20 σχεδόν χρόνια μετά, αφού εμείς κλάψαμε με μαύρο δάκρυ το... χαμένο ξανθό τσουλούφι του Leo και τα υπέροχα γαλανά ματάκια του, η Kate Winslet καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, παραδέχεται και σοκάρει: «Noμίζω τελικά ότι ο Jack θα μπορούσε να είχε σωθεί. Θα μπορούσε για παράδειγμα η Rose να πάει λίγο πιο πέρα, και να ανέβει και ο Jack», είπε η star γελώντας.

image db857

Kαι εδώ που τα λέμε, και ποιος δε θα ήθελε να κάνει spooning με το όμορφο αυτό αγόρι; Αν και από την άλλη, κάπως θα έπρεπε να τελειώσει δραματικά η ταινία. Ωραία έμπνευση πάντως. Tην ανυποψίαστη μάνα που έβλεπε την κόρη της να σπαράζει δεν τη σκέφτηκε κανείς;