Ο 9χρονος Jacob Tremblay ήταν το καλύτερο γούρι για τον Leonardo DiCaprio!

Ο 9χρονος Jacob Tremblay ήταν το καλύτερο γούρι για τον Leonardo DiCaprio!

Ο ταλαντούχος μικρούλης αφηγείται στην Ellen DeGeneres πώς γνώρισε το διάσημο ηθοποιό!

Μπορεί να είναι μόλις 9 ετών, όμως έχει ήδη καταφέρει πολλά παραπάνω από τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του. Ο Jacob Tremblay είναι η νέα "αποκάλυψη" του Hollywood και παίζει στην ταινία "Room", η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου.

Όταν ο Jacob βρέθηκε στα βραβεία SAG, παρατήρησε πως λίγες θέσεις πιο πέρα από εκείνον, καθόταν ο Leonardo DiCaprio. Η συνέχεια, είναι περίπου γνωστή: Ο μικρούλης έβγαλε selfie με το διάσημο σταρ και η φωτό αυτή έγινε ίσως η πιο πολυσυζητημένη της βραδιάς.

Αυτό που δεν ξέρει, όμως, το κοινό, είναι το πώς αποφάσισε να σηκωθεί και να πάει να συστηθεί στον Leo. Ο Tremblay ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "The Ellen Show" και μίλησε για όλα αυτά στην Ellen DeGeneres! "Παρατήρησα πως ο Leonardo DiCaprio καθόταν σε μια καρέκλα πίσω μας, οπότε πήγα να τον γνωρίσω και παρατήρησα μια τεράστια ουρά ανθρώπων που ήθελαν να τον γνωρίσουν. Και σκέφτηκα, 'Ω, είμαι παιδί, μπορώ να την προσπεράσω', οπότε μπήκα μπροστά και του είπα γεια. Και μετά του είπα καλή τύχη και εκείνος μου είπε καλή τύχη. Και κέρδισε, έτσι, αλλά εγώ όχι, οπότε αν θες να κερδίσεις, πρέπει να έρθεις σε μένα!".

Δες το απολαυστικό βίντεο:

{youtube}yE6G87nX9B8{/youtube}