Grammys: Η Lady Gaga θα τραγουδήσει στο αφιέρωμα για τον David Bowie

Grammys: Η Lady Gaga θα τραγουδήσει στο αφιέρωμα για τον David Bowie

Και φυσικά η απόφαση αυτή προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις

Η Lady Gaga επιλέχθηκε ως η καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στο αφιέρωμα στον David Bowie, το οποίο θα είναι μέρος της απονομής των φετινών μουσικών βραβείων Grammy, στις 15 Φεβρουαρίου.

Οι υπεύθυνοι των βραβείων ανακοίνωσαν πως η ποπ σταρ ήταν η "τέλεια επιλογή" για το εν λόγω αφιέρωμα, ενώ τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο Nile Rodgers, ο οποίος ήταν φίλος με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή και είχε κάνει την παραγωγή του album του, "Let's Dance", το 1983.

Το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τον παραγωγό των Grammys, Ken Ehrlich, τρία με τέσσερα τραγούδια και θα τιμά την προσφορά του Bowie στον κόσμο της μουσικής, αλλά και την τεράστια επιρροή που άσκησε στη μόδα και στην ποπ κουλτούρα.
Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν στην είδηση αυτή, ανάμεσά τους, θαυμαστές του τραγουδιστή, αλλά και καλλιτέχνες, οι οποίοι προσέγγισαν τους διοργανωτές των βραβείων, έτσι ώστε να είναι εκείνοι αυτοί που θα βρεθούν στη σκηνή για το αφιέρωμα αυτό όμως ο Rodgers επιμένει πως η Gaga είναι η σωστή επιλογή.

Ποια είναι η δική σου γνώμη; Πες μας στα σχόλια!