Όντως; H απίστευτη δήλωση της Jennifer Aniston για τον πρώτο χρόνο των «Friends» (video)

Γωγώ Φούντα
Όντως; H απίστευτη δήλωση της Jennifer Aniston για τον πρώτο χρόνο των «Friends» (video)

Kαι το παράπονο της διάσημης ηθοποιού

Σίγουρα όταν τα θρυλικά Friends ξεκινούσαν να προβάλλονται, κανείς δεν περιμένε την απίστευτη επιτυχία τους και φυσικά το γεγονός ότι η σειρά θα συνεχιζόταν για 10 ολόκληρες σεζόν. Μεταξύ των δύσπιστων φυσικά ήταν και οι πρωταγωνιστές, 6 νέοι τότε ηθοποιοί που έκαναν τα πρώτα βήματα στην καριέρα τους.

Τον Μάρτιο του 1995 λοιπόν, οι Phoeby, Monica, Ross, Chandler, Rachel και Joey βρέθηκαν στο παλτό της Oprah, ενός λεπτού σιγή για την απίστευτη κουάφ της διάσημης παρoυσιάστριας, ακόμα ψαρωμένοι και ακόμα τόσο νέοι που καταντά σκάνδαλο. Το απίστευτο βέβαια της υπόθεσης, είναι αυτό που ξεστόμισε η σχεδόν άγνωστη τότε Jennifer Aniston, η οποία φυσικά εμφανίστηκε με ένα από τα πιο ιστορικά χτενίσματα στην ιστορία της τηλεόρασης, το «The Rachel's» haircut, η οποία είπε μεταξύ άλλων: «Eντάξει δεν έχω δει καμία σημαντική διαφορά μέχρι στιγμής. Δηλαδή απλά πηγαίνω στη δουλειά κάθε μέρα, και αυτό είναι όλο. Εξάλλου έχω την εντύπωση, ότι ο χαρακτήρας μου είναι ο λιγότερο δημοφιλής, γιατί οι υπόλοιποι παίρνουν πολλή περισσότερη αγάπη από μένα στο δρόμο», είπε με μία δόση παραπόνου η γλυκούλα.

friends h f6102

Και που να ήξερε, ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά, η ζωή της όχι μόνο θα άλλαζε δραματικά, αλλά θα γινόταν και ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα του πλανήτη!

Εμείς πάντως σας έχουμε το video έτσι για να δείτε τους πρωταγωνιστές να μιλούν ο ένας για τον άλλο και φυσικά να θαυμάσετε το μαλλί της Oprah!