Kim Kardashian: Το παρασκήνιο πίσω από τη φωτό με την Amber Rose που «έσπασε» το ίντερνετ

Kim Kardashian: Το παρασκήνιο πίσω από τη φωτό με την Amber Rose που «έσπασε» το ίντερνετ

Η συμφιλίωση με την πρώην του Kanye West μετά τον απίστευτο διαδικτυακό καβγά

Η Kim Kardashian και η Amber Rose εξέπληξαν τους πάντες αυτή την εβδομάδα, όταν ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στα social media μία κοινή τους φωτογραφία: Η 35χρονη reality star πόζαρε μαζί με την Amber Rose, την πρώην σύντροφο του Kanye West, με την οποία πριν μερικές μέρες ο διάσημος ράπερ είχε μια απίστευτη διαδικτυακή διαμάχη.


Θυμήσου πώς ξεκίνησε ο καβγάς αλλά και το tweet της Amber Rose για τη σεξουαλική της ζωή με τον Kanye West, που έγινε viral.


Πώς συνέβη όμως αυτή η αναπάντεχη συμφιλίωση; Πηγή του αμερικανικού People εξηγεί πως η ίδια η Kim Kardashian προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την πρώην σύντροφο του συζύγου της (Amber Rose και Kanye West ήταν ζευγάρι από το 2008 μέχρι το 2010): «Η Kim είναι πλέον μαμά και θέλει σε κάθε ευκαιρία να δίνει το καλό παράδειγμα ώστε μια μέρα να είναι πρότυπο για τα παιδιά της. Δεν θέλει να εμπλέκεται σε τέτοιες γελοίες κόντρες. Εκείνη επικοινώνησε με την Amber. Συναντήθηκαν και τώρα όλα είναι καλά μεταξύ τους».

30A3F64D00000578 3419780 image a 123 1453926290872 619f0

Η Amber Rose με τον Kanye West την εποχή που ήταν ζευγάρι





Παράλληλα, και ο Kanye West αποκάλυψε, και πάλι μέσω twitter, ότι συμφιλιώθηκε με τον Wiz Khalifa (πρώην σύζυγο και πατέρα του παιδιού της Amber Rose), η διαδικτυακή επίθεση στον οποίο στάθηκε η αφορμή για τα tweets της Amber Rose. «Εγώ και ο Wiz μιλήσαμε χθες» έγραψε.