Ο Charlie Sheen έχει μία Θεά λιγότερη

Ο Charlie Sheen έχει μία Θεά λιγότερη

Η μία εκ των δύο πορνοστάρ που συγκατοικούσαν με τον ηθοποιό αποφάσισε να τον εγκαταλείψει με έναν όχι και τόσο κομψό τρόπο.

Η «Βίαιη Τορπίλη της Αλήθειας» του Charlie Sheen πήρε παραμάζωμα, μεταξύ άλλων, και την Rachel «Bree» Olson, την μία από τις δύο πορνοστάρ που είχαν σχέση και συζούσαν με τον ηθοποιό, ο οποίος της αποκαλούσε χαρακτηριστικά «Θεές» του.

Αυτή η Θεά όμως μάλλον δεν άντεξε άλλο την παράνοια που επικρατεί τον τελευταίο καιρό μέσα στο κεφάλι του Sheen και αποφάσισε να τον χωρίσει με συνοπτικές διαδικασίες. Τόσο συνοπτικές μάλιστα, ώστε το μόνο που έκανε ήταν να του στείλει ένα sms στο κινητό του όπου του ανακοίνωνε τον χωρισμό. Λογικό, στη παρούσα κατάσταση που βρίσκεται ο Sheen δεν θα ήταν και πολύ σώφρον να του το πει από κοντά. Παρ' όλα αυτά, η δεύτερη Θεά του ηθοποιού, η επίσης πορνοστάρ Natalie Kenly, παραμένει μαζί του και συμμετέχει στο τουρ των παραστάσεών του.

Βέβαια ο ηθοποιός δεν έχασε και πολύ χρόνο, μιας και κάλεσε δημοσίως την ταλαίπωρη Lindsay Lohan να τον επισκεφτεί και να περάσουν μαζί μια ολόκληρη μέρα. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θα την αγκάλιαζα και θα την διαβεβαίωνα πως όλα θα πάνε καλά». Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι, θα σχολιάζαμε εμείς.