Gilmore Girls: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των πρωταγωνιστών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Gilmore Girls: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των πρωταγωνιστών

Η οικογένεια Gilmore επιστρέφει

Είναι γνωστό εδώ και καιρό, πως η αγαπημένη μας σειρά, Οικογένεια Gilmore επιστρέφει στους δέκτες μας μετά από 8 ολόκληρα χρόνια. Πλέον, αυτό επιβεβαιώθηκε και είναι όλοι σχεδόν έτοιμοι για την μεγάλη επανασύνδεση.

Ο Yanic Truesdale, γνωστός στους τηλεθεατές, ως ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου, μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μία φωτογραφία με το «αστέρι» της οικογένειας Gilmore, Lauren Graham.
«Πρώτη μέρα πίσω στο πανδοχείο με το παλιό αφεντικό μου. Διασκεδαστικές στιγμές», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Truesdale.

girlmore girls 600 9e0ce

Η αρχική δημιουργός της σειράς, Amy Sherman-Palladino, η οποία αποχώρησε πριν το τέλος της σεζόν, θα γράψει και θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια με τον σύζυγο της.

«Δεν έχουμε καν αρχίσει γυρίσματα και δεν έχω δει ακόμη κανένα από τα σενάρια. Έτσι, το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι οφείλω σε εσάς, τους αφοσιωμένους οπαδούς, το γεγονός ότι θα ξαναυποδυθώ τον ίδιο χαρακτήρα και θα επιστρέψω στα ίδια μέρη. Και είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι και τόσο ευγνώμων», ανέφερε η Lauren Graham σε δηλώσεις της.

Διαβάστε ακόμα:Το νέο τραγούδι της Beyonce τάραξε τη showbiz