Lady Gaga: Η ανατριχιαστική ερμηνεία της & η εκκεντρική της εμφάνιση στο Super Bowl

Lady Gaga: Η ανατριχιαστική ερμηνεία της & η εκκεντρική της εμφάνιση στο Super Bowl

Plus: Οι χρήστες του διαδικτύου την παρομοίασαν με ένα πολύ γνωστό χαρακτήρα του σινεμά!

Μπορεί οι Coldplay, Bruno Mars και Beyonce να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον με την εμφάνισή τους στο ημίχρονο του Super Bowl, όμως στην πραγματικότητα, η πιο ιδιαίτερη performance, ήταν αυτή της Lady Gaga.

Η pop star τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών, φορώντας ένα κατακόκκινο, γεμάτο glitter, deux-pieces κοστούμι και παπούτσια με την αμερικάνικη σημαία, την παράσταση όμως, σε αυτή την περίπτωση, δεν έκλεψε το εκκεντρικό της look, αλλά η μαγευτική φωνή της.

{youtube}ITIjZkcNpTA{/youtube}

Φυσικά, επειδή μιλάμε για τη Lady Gaga, δε θα μπορούσε να μη σχολιαστεί το αρκετά ξεχωριστό outfit που επέλεξε για το Super Bowl, το οποίο σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη ο οίκος Gucci.

lady gaga superbowl d4623

Ο Alessandro Michele έβαλε τα δυνατά του έτσι ώστε να ενσωματώσει στη δημιουργία του το αμερικανικό πνεύμα και τα κατάφερε, όμως το σύνολό της προκάλεσε φρενίτιδα στους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι έσπευσαν να την παρομοιάσουν με την "Effie" από τους "Αγώνες Πείνας. Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, που ήταν εκείνη τη στιγμή στο στάδιο, δε δίστασαν να αναφέρουν σε σχόλιά τους πως φοβήθηκαν μήπως τους καλωσορίσει στους "Hunger Games" αντί για το Super Bowl!

CapotgMWwAMXAsk 6cb25

(Η αλήθεια είναι πως μοιάζουν λιγάκι!)

Όπως και να έχει πάντως, η ερμηνεία της ήταν απλά συγκλονιστική. Μπράβο της.