10 διάσημα ζευγάρια που μας έκαναν να πιστέψουμε στη δύναμη της Αγάπης

10 διάσημα ζευγάρια που μας έκαναν να πιστέψουμε στη δύναμη της Αγάπης

Ξεκάθαρα εξαιτίας του Αγίου Βαλεντίνου, γινόμαστε αφόρητα επιρρεπείς στον ρομαντισμό και θυμόμαστε μερικά από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood.

Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο, αυτή η γιορτή είναι μια υπέροχη υπενθύμιση του Έρωτα και της δύναμής του στη ζωή των ανθρώπων. Και, με αυτή την αφορμή, συγκεντρώσαμε 10 διάσημα ζευγάρια που θα λέγαμε πως είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής του Hollywood στο συναίσθημα που ενέπνευσε πολλές από τις αξέχαστες στιγμές του.

duo kept close LA premiere Sea November 2015 b6f00


Brad Pitt και Angelina Jolie
Με 6 παιδιά και παρά τις δύσκολες στιγμές που οι δυο τους πέρασαν τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η Angelina Jolie, το ζευγάρι καταφέρνει να κρατά τον έρωτά του δυνατό, χαρίζοντάς μας εδώ και παραπάνω από μία δεκαετία στιγμές ηδονοβλεπτικής ευτυχίας κατά τη διάρκεια των κοινών του εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί.

rs 560x415 141220091957 1024.Ashton Kutcher Mila Kunis Date Night Lakers.jl.122014 883bf


Ashton Kutcher και Mila Kunis
Είναι ένα από τα πιο low profile ζευγάρια της βιομηχανίας του Hollywood και σίγουρα μοιάζουν να είναι και ένα από τα πιο ερωτευμένα. Είναι επίσης γονείς ενός κοριτσιού, της 1,5 έτους σήμερα Wyatt.

548fd4f044686 rbk in love couples kyra sedgwick kevin bacon s2 6936798 24ef0


Kevin Bacon και Kyra Sedgwick
Παντρεύτηκαν το 1988 και, περισσότερα από 25 χρόνια αργότερα, ο γάμος τους είναι από τους μακροβιότερους της βιομηχανίας του θεάματος. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ενώ εκείνος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του: «Την περίοδο που είχα πιάσει πάτο ήταν που γνώρισα και τη γυναίκα μου και στη συνέχεια αποκτήσαμε τα παιδιά μας. Αυτό με βοήθησε να κρατηθώ. Η οικογένειά μου πάντα μου έδινε δύναμη».

548f5ce5c53d3 n love couples channing tatum jenna dewan tatum s2 81539780 bcdda


Channing Tatum και Jenna Dewan-Tatum
Παντρεύτηκαν το 2009, απέκτησαν μια κόρη το 2013 και, αν δεν έλιωσες με την πρόσφατη τρυφερή αφιέρωσή του σε εκείνη, δεν έχεις δουλειά σε αυτό το post.

elsa pataky and chris hemsworth 8d9b2


Chris Hemsworth και Elsa Pataky
Τα 7 χρόνια (εκείνη είναι 39 και εκείνος 32) και τα περίπου 30 εκατοστά ύψους που τους χωρίζουν δεν έχουν σταθεί εμπόδιο στη σχέση τους. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί και πρόσφατα μετακόμισαν με την οικογένειά τους από το Λος Άντζελες στο Byron Bay της Αυστραλίας, αφού ο κινηματογραφικός Thor δεν έχει πλέον ανάγκη να τρέχει πίσω από το Hollywood. Τρέχει εδώ και καιρό εκείνο στο κατόπι του.

Tom Hanks Rita Wilson 8 600x450 32057


Tom Hanks και Rita Wilson
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια στη λίστα, ακόμα κι αν δεν μαθαίνουμε συχνά λεπτομέρειες της ζωής τους. Ή μπορεί αυτός ακριβώς να είναι και ένας από τους λόγους που τους έχουμε αδυναμία.

Pictures Jason Sudeikis Olivia Wilde Son Otis 7235e


Olivia Wilde και Jason Sudeikis
«Στο πρώτο μας ραντεβού κλείσαμε στην κυριολεξία το εστιατόριο, αφού μείναμε μέχρι τα ξημερώματα. Παρ’ όλα αυτά, δεν με φίλησε. Κι εγώ ήμουν ήδη τρελά ερωτευμένη!» έχει δηλώσει η Olivia Wilde. Από εκείνο το πρώτο ραντεβού έχουν περάσει περισσότερα από 4 χρόνια και οι δυο τους είναι ήδη γονείς ενός αξιολάτρευτου αγοριού.

37 28f89


Justin Timberlake και Jessica Biel
Το πόσο όμορφοι δείχνουν μαζί δεν είναι τυχαίο, αφού (πιστεύουμε ακράδαντα πως) είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα διάσημα ζευγάρια. Την picture-perfect οικογένειά τους έχει συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο ο γιος τους, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2015.

548fd4f1c61e6 in love couples matthew mcconaughey camila alves s2 373669 e8993


Matthew McConaughey και Camila Alves
Γνωρίστηκαν το 2006, παντρεύτηκαν το 2012 και σήμερα είναι γονείς τριών παιδιών. Για την πρώτη φορά που την είδε (σε ένα club), ο Matthew McConaughey έχει δηλώσει: «Δεν είπα “Ποια είναι αυτή;”. Είπα “Θεέ μου, τι είναι αυτό;”. Πραγματικά έπαθα πλάκα!». Δεν είναι η πιο ρομαντική δήλωση της ιστορίας, αλλά ίσως είναι ένα μικρό δείγμα ενός μεγάλου έρωτα.

Kirk Douglas Anne Buydens e062c


Kirk Douglas και Anne Buydens
Τον ερχόμενο Δεκέμβριο ο ζωντανός θρύλος του σινεμά θα γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του, ενώ είναι παντρεμένος με την Anne Buydens εδώ και περίπου 62 χρόνια. Έχει δηλαδή ζήσει περισσότερα χρόνια μαζί της από όσα χωρίς εκείνη. Και αυτή ίσως να είναι μία απόδειξη ότι ο έρωτας μπορεί να κρατήσει για πάντα.

Δες ακόμα:

14 συγκλονιστικές φωτογραφίσεις της Angelina Jolie που αξίζει να θυμηθείς