Σε ποια celebrity αναφέρεται το τεράστιο hit του Justin Bieber, «Sorry»;

Σε ποια celebrity αναφέρεται το τεράστιο hit του Justin Bieber, «Sorry»;

Για ποια χτυπάει η... καμπάνα;

Ο Justin Bieber φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού GQ και στη συνέντευξη που έδωσε στο έντυπο ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικός.

Ο ποπ σταρ μιλά για τη σχέση του με το μοντέλο Hailey Baldwin, τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, αλλά και την πραγματική του έμπνευση πίσω από το hit-single του, Sorry.

Όταν πρωτοβγήκε το εν λόγω τραγούδι, όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για μια απολογία του καλλιτέχνη για τα διάφορα λάθη που έκανε στην πορεία του προς τη δόξα, όμως ο ίδιος αποκαλύπτει πως δε σχετίζεται σε καμία περίπτωση με όσα νόμιζε ο κόσμος. "Ο κόσμος πίστεψε αυτό. Πως εγώ απολογούμουν με αυτό το τραγούδι. Δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό... Ήταν για ένα κορίτσι", δηλώνει και η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό είναι φυσικά, η Selena Gomez.

Justin Bieber Cover GQ h724 983b5

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως ο Justin δεν έχει μετανιώσει για διάφορα πράγματα που έχει κάνει κατά καιρούς και που σχολιάστηκαν αρνητικά. "Όλοι όταν ξεκινούν να μεγαλώνουν συνειδητοποιούν, 'Φίλε, έκανα ηλίθια πράγματα όταν ήμουν πιο νέος. Δεν είμαι μόνο εγώ...Αν μπορούσα να πάω πίσω δε θα άλλαζα πολλά. Νομίζω πως όλα είναι το ταξίδι μου. Αυτά τα πράγματα με έκαναν αυτόν που είμαι", αναφέρει στη συνέντευξή του στο GQ.

Περισσότερα από τη συνέντευξη του Justin Bieber, εδώ.