Το στιγμιότυπο που «πάγωσε» το Hollywood και έφερε σε αμηχανία τους δύο stars

Γωγώ Φούντα
Το στιγμιότυπο που «πάγωσε» το Hollywood και έφερε σε αμηχανία τους δύο stars

Tα ΒAFTAs έμειναν σίγουρα στην ιστορία γι' αυτή την... κομμένη σκηνή

Και αφού τα BAFTAs αποτελούν πια παρελθόν και η αντίστροφη μέτρηση για τα Oscars έχει πια αρχίσει καθώς έμειναν μόλις 2 εβδομάδες, τα ευτράπελα της βραδιάς αρχίζουν σιγά σιγά και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μιας και μέχρι τώρα ασχολούμασταν μόνο με τους νικητές και όπως πάντα τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Όπως φυσικά γνωρίζετε, και να μη θέλατε σίγουρα θα μάθατε, η μεγάλη τελετή, πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, κάτι που φυσικά έδωσε μία απίστευτη ιδέα στους ανθρώπους που είχαν αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη των βραβείων. Ποια ήταν αυτή; Μία καρδούλα στην οθόνη, και η κάμερα πάνω σε διάσημα ζευγάρια τα οποία έπρεπε τη στιγμή εκείνη να ανταλλάξουν φιλάκι.

leonardo dicaprio gives maggie smith kiss as v day gift at baftas 4ba01

Έλα όμως που όλοι πάγωσαν, όταν η κάμερα πήγε στο, ίσως πιο διακριτικό ζευγάρι του Hollywood αυτή τη στιγμή, Michael Fassbender και Alicia Vikander, oι οποίοι όχι μόνο δεν αντάλλαξαν φιλί, αλλά έμειναν να κοιτάζουν το κενό ανέκφραστοι και εμφανώς πανικοβλημένοι!

Την κατάσταση έσωσε όπως πάντα ο Leonardo ο οποίος το έσκασε το φιλάκι του στην Maggie Smith-η οποία φυσικά το δέχτηκε με χαρά-.

Kαι ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε: Αφού οι άνθρωποι διατηρούν χαμηλό προφίλ, γιατί έπρεπε να τους φρικάρετε;