Την παραδεχόμαστε: Το μήνυμα της Kate Winslet που έδωσε ελπίδα σε όλες τις γυναίκες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Την παραδεχόμαστε: Το μήνυμα της Kate Winslet που έδωσε ελπίδα σε όλες τις γυναίκες

Η αποκάλυψη της Kate

Πολλά μαθαίνουμε κατά καιρούς για τους διάσημους σταρ και πολλά αποκαλύπτουν και οι ίδιοι για τους εαυτούς τους και μας εκπλήσουν συνεχώς. Η Kate Winslet αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στα BAFTA Awards, πως ένας δάσκαλος της είπε ότι η καριέρα της είναι περιορισμένη εξαιτίας των κιλών της.

Η 40χρονη ηθοποιός πήρε το βραβείο για τον καλύτερο δεύτερο γυναικείο ρόλο στην ταινία "Steve Jobs" και όταν σηκώθηκε να το παραλάβει, ήταν πραγματικά εκθαμβωτική μέσα στην μαύρη τουαλέτα της και αυτό φαινόταν και στο πρόσωπο της.

«Όταν ήμουν μικρότερη, στα 14 μου, ένα δάσκαλος στη δραματική σχολή μου είχε πει, πως θα τα πήγαινα σχετικά καλά, αν ήμουν προετοιμασμένη να συμβιβαστώ με τους ρόλους χοντρών κοριτσιών . Πως νιώθεις λοιπόν πάντα σε κάτι τέτοιες στιγμές και πως πρέπει να αντιδράσεις; Αυτό που έχω να πω εγώ σε όλες τις γυναίκες, τις οποίες μπορεί να απογοητεύτηκαν από κάποιο δάσκαλο, κάποιον φίλο ή ακόμα και κάποιον γονιό, είναι να μην ακούτε τίποτα και κανέναν. Αυτό έκανα κι εγώ, συνέχισα, αποδέχτηκα τον εαυτό μου και ξεπέρασα όλους μου τους φόβους και τις ανασφάλειες μου. Το ίδιο να κάνετε κι εσείς».

Η διάσημη ηθοποιός αφιέρωσε το βραβείο της στον σύζυγο, τα παιδιά της και την οικογένεια της και τους ευχαρίστησε για την στήριξη τόσων χρόνων.

Η Kate στα βραβεία επέλεξε να φορέσει μία μαύρη τουαλέτα Antonio Berardi, η οποία άφηνε ακάλυπτο τον έναν ώμο και είχε κι ένα άνοιγμα μεχρι το γόνατο.

3134685F00000578 0 image a 36 1455477066218 b58e9

Δες την σούπερ εμφάνιση της στις υπόλοιπες φωτογραφίες της gallery στην αρχή της σελίδας.

Διάβασε ακόμα:Μα πόσες πλαστικές έχει κάνει πια; Δείτε τη φωτογραφία που «καίει» την Kim Kardashian!