Μα τι έρωτας: Το «φρέσκο» ζευγάρι του Hollywood σε τρυφερά τετ α τετ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα τι έρωτας: Το «φρέσκο»  ζευγάρι του Hollywood σε τρυφερά τετ α τετ

Είναι νέοι, ωραίοι και απολαμβάνουν τον έρωτα τους

Ένας ακόμη καινούργιος έρωτας, ήρθε να ταράξει το Hollywood. Ο φωτογραφικός φακός του RadarOnline απαθανάτισε τη διάσημη τραγουδίστρια στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε πριν τα Grammy σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο της.

Ο λόγος για την Gwen Stefani και τον Blake Shelton, που αποτελούν το πιο όμορφο ζευγάρι του Hollywood. Οι δύο κριτές του The Voice φαίνεται να περνάνε τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους και αυτό φαίνεται και στα πρόσωπα τους άλλωστε.

Οι δυό τους πέρασαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο πάρτι των Grammy Awards και όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες είναι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον και δεν το κρύβουν.

gwen stefani blake shelton dating pda pre grammy dinner pp e5834

Την προηγούμενη Παρασκευή μάλιστα, κυκλοφόρησε και το νέο single της τραγουδίστριας με τον τίτλο: «Make Me Like You», το οποίο και αφιέρωσε στον αγαπημένο της, Blake. Η Gwen βέβαια έχει γράψει κι άλλα τραγούδια, τα οποία έχει αφιερώσει σε πρώην της, ωστόσο αυτή τη φορά με τον Blake φαίνεται, πως είναι σοβαρά τα πράγματα, αφού η τραγουδίστρια γνώρισε και τους γονείς του και πληροφορίες λένε, πως την λάτρεψαν.

Δες τις φωτογραφίες τους από το πάρτι των Grammy στην παραπάνω gallery.

Διάβασε ακόμα: Την παραδεχόμαστε: Το μήνυμα της Kate Winslet που έδωσε ελπίδα σε όλες τις γυναίκες