Λιώσαμε! Οι τρυφερές δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για τον Θοδωρή Αθερίδη

Ερμιόνη Σαρρή
Λιώσαμε! Οι τρυφερές δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για τον Θοδωρή Αθερίδη

«Με δύο λόγια, έχω τη ζωή που θέλω»

«Συγκατοικώ με την Σμαράγδα... Έχουμε νοικιάσει μαζί ένα σπίτι στην Ακρόπολη», κάπως έτσι λοιπόν δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά η σχέση της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια, κάτι που όμως κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι και λίγους μήνες πριν. Είναι ερωτευμένοι, περνούν αρκετό χρόνο μαζί, αλλά μέχρι στιγμής δε σκέφτονται το γάμο.

Η Σμαράγδα Καρύδη έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό Hello που κυκλοφορεί σήμερα και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά της. Επικεντρωθήκαμε στις ερωτήσεις που τις έγιναν για το σύντροφό της και ηθοποιό και ιδού τι απάντησε:

1736 SMARAGDA KARIDI THODORIS ATHERIDIS 27112015 aebac 4fdf8

Τι θαυμάζεις στον Θοδωρή Αθερίδη και πώς σε έχει εξελίξει η σχέση σας;

O Θοδωρής είναι καλή επιρροή για μένα. Μου έχει λειάνει τις γωνίες, μου έχει μάθει πολλά πράγματα και πάνω στη δουλειά και μέσα από τη ζωή μας. Κοντά του έχω γίνει υπομονετική και άνετη στο να ανοίγομαι στους άλλους, λιγότερο αντιδραστική και αρνητική. Είναι ένας ανοιχτός και θετικός άνθρωπος. Λέει κυριολεκτικά ό,τι σκέφτεται. Για παράδειγμα μπορεί να έχει μία ιδέα για ένα θεατρικό και να την πει σε όλο τον κόσμο. Κι αν τον ρωτήσω «Γιατί το λες σε όλους, μπορεί να σου κλέψουν την ιδέα», απαντά «Ας την κλέψουν, αφού δεν μπορούν να το κάνουν όπως το έχω φανταστεί εγώ».

Στην καθημερινότητά σας έχει ποτέ προσπαθήσει ο ένας ν’ αλλάξει μικρές «κακές» συνήθειες στον άλλον;

Όλα αυτά υπάρχουν στην καθημερινότητα, ο λόγος όμως που δεν ήθελα να μιλάω ανοιχτά για το σύντροφό μου ήταν για να μην αναλύω σε συνεντεύξεις τις δικές μας μικρές «κακές» συνήθειες. Αν το κάνω, είναι σα να ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μας σε όλους, και μετά θα χαθεί το μέτρο.

4113 KARIDI THEOXARIS ATHERIDIS 28112015 f57c1 6cd31

Πιστεύεις ότι στη σχέση σου ισχύει το «για πάντα»;

Τι να σου πω... Ισχύει ή θέλω να ισχύει ή μπορεί να αποδειχθεί και το αντίθετο. Δε μ’ αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Το καλύτερο είναι να μη βάζεις στη ζωή σου τις ετικέτες «ποτέ» και «για πάντα», γιατί αυτές οι λέξεις έχουν μία βαρύτητα που σε αναγκάζει να τις εκπληρώσει, κι αν δεν τα καταφέρεις, τρελαίνεσαι. Δε χρειάζεται να κάνουμε προσπάθειες για να εκπληρώσουμε κάτι μελλοντικό. Είναι ωραίο να αφήνεις μία σχέση να κυλάει.

πηγή: περιοδικό HELLO!