Μα τι έχει πάθει; Η νέα δήλωση της Gwen Stefani που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε

Γωγώ Φούντα
Μα τι έχει πάθει; Η νέα δήλωση της Gwen Stefani που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε

Mήπως της συμβαίνει κάτι;

H αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό από την παλιά Gwen Stefani, έχει μείνει μόνο το όνομα και τίποτε άλλο. Ο λόγος φυσικά δεν είναι μόνο το οδυνηρό της διαζύγιο και οι αποκαλύψεις για τα κέρατα του συζύγου της Gavin Rossdale, αλλά μάλλον γιατί όπως όλα δείχνουν, καταπιεζόταν αρκετά όλα αυτά τα χρόνια.

Που λέτε, η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Blake Shelton, κάτι για το οποίο φροντίζει να μας ενημερώνει ακατάπαυστα, έχει αρχίσει εκτός από το να κάνει κουλά πράγματα να τα... δηλώνει κιόλας. Τελευταίο κρούσμα λοιπόν, ήταν τα εξής λόγια: «Ξέρετε ότι στη ζωή μου είχα μόνο δύο σχέσεις έτσι; Οπότε όταν κάποιος με ρωτάει για τον τύπο του άντρα που μου αρέσει, ειλικρινά δεν έχω να απαντήσω κάτι», ολοκλήρωσε.

313927AA00000578 3452273 image m 60 1455768138203 3d6b4

Να διευκρινίσουμε, ότι οι δύο σχέσεις στις οποίες αναφέρεται, είναι ο τωρινός της σύντροφος Blake Shelton αλλά και ο Tony Kanal, μέλος των No Doubt. Βέβαια από όλο αυτό εξαίρεσε τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τριών γιων της, μιας και όπως είπε δεν είναι απλά μία σχέση.

Πειράζει που δυσκολευόμαστε να την πιστέψουμε;