Ο Kiefer Sutherland μιλάει πρώτη φορά για την συνεργασία με τον πατέρα του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Kiefer Sutherland μιλάει πρώτη φορά για την συνεργασία με τον πατέρα του

Οικογενειακή υπόθεση το Forsaken

Ο Kiefer Sutherland δούλεψε για πρώτη φορά στην καριέρα του, σε ταινία με τον πατέρα του Donald Sutherland. Οι δυό τους υποδύθηκαν πατέρα και γιο στο καινούργιο γουέστερν, Forsaken. «Το να δουλέψω μαζί του, ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και 30 χρόνια», ανέφερε ο Kiefer.

Ο ηθοποιός αναφέρει, πως επειδή όλες οι ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει ο πατέρας του ήταν ακατάλληλες για ανηλίκους, οπότε έπρεπε να περιμένει ως τα 18 για να τις δει. Τότε μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας κάθισε και είδε όσες περισσότερες μπορούσε.

«Θυμάμαι, πως ένιωθα πραγματικά άσχημα που δεν γνώριζα, όχι μόνο πόσο παραγωγικός ήταν ο πατέρας μου σαν ηθοποιός, αλλά και τι είχε πραγματικά προσφέρει στην τέχνη του κινηματογράφου», δήλωσε σε συνέντευξη του ο 49χρονος ηθοποιός.

Για τον Donald το να δουλέψει με τον γιο του ήταν μία καταπληκτική εμπειρία και ανέφερε, πως ο Kiefer είναι πολύ καλός ηθοποιός.

Στην ίδια ταινία που σκηνοθέτησε ο Jon Cassar, πρωταγωνιστεί και η Demi Moore, η οποία όπως μάθαμε πρόσφατα διατηρεί δεσμό με τον Kiefer Sutherland.

Διαβάστε ακόμα: