«Τα Φιλαράκια»: Όλα όσα συνέβησαν στο μεγάλο reunion της παρέας!

«Τα Φιλαράκια»: Όλα όσα συνέβησαν στο μεγάλο reunion της παρέας!

Τι είδαμε στο special επεισόδιο που περιμέναμε εδώ και τόσο καιρό;

Πριν από λίγο καιρό, το νέο για το μεγάλο reunion της διάσημης παρέας των "Friends" προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο και η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου σε λίγα μόλις λεπτά.

Όσο όμως περνούσε ο καιρός και μαθαίναμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το όσα θα προβληθούν στο "special" επεισόδιο, το κοινό της σειράς έμοιαζε να απογοητεύεται. Όχι κι άδικα, αφού αντί για κάποιο νέο τηλεοπτικό επεισόδιο, ή ταινία, η παρέα απλά θα μαζευόταν σε ένα τηλεοπτικό στούντιο, για το αφιέρωμα του NBC στο θρυλικό σκηνοθέτη James Burrows.

Δες επίσης: «Δεν είμαι το Φιλαράκι σου»: Έρχεται νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Matt LeBlanc!

Το reunion έγινε, χωρίς τον Matthew Perry, ο οποίος εμφανίστηκε μέσω βίντεο στην εκπομπή, η ροή ήταν αρκετά χλιαρή και οι ηθοποιοί αποκάλυψαν διάφορα πράγματα που συνέβησαν στα 10 χρόνια γυρισμάτων μιας εκ των δημοφιλέστερων σειρών όλων των εποχών.

Η Jennifer Aniston συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια του ειδικού επεισοδίου, όταν ξεκίνησε να μιλά για το σκηνοθέτη: "Θα κάναμε τα πάντα για τον Jim Burrows γιατί πραγματικά μας έδωσε μία σπάνια ευκαρία. Ζήσαμε τη φιλία, την οικογένεια, τις ερωτικές απογοητεύσεις, τον ερχομό παιδιών, τα πάντα μαζί. Και είχαμε μια υπέροχη εμπειρία με την αγάπη που μας έδωσε ο κόσμος". Η Lisa Kudrow ανέφερε πως το καστ ζούσε πολύ όμορφες στιγμές στα γυρίσματα, καθώς είχαν γίνει όντως φίλοι, ενώ ευχαρίστησε τον Burrows που τους "άφηνε να παίζουν πόκερ στο καμαρίνι του στα διαλείμματα των γυρισμάτων", αλλά και αποκάλυψε πως κάνενα από τα "Φιλαράκια" δεν υπέγραψε ποτέ κάποιο συμβόλαιο που έλεγε πως δεν μπορούσαν να συνάψουν ερωτική σχέση με ηθοποιό από το καστ.

Δες περισσότερα από το special επεισόδιο, στο βίντεο που ακολουθεί(και ολόκληρο το βίντεο, εδώ):