Όσο μεγαλώνει, γίνεται ίδια ο Heath Ledger: Η κόρη του ηθοποιού σε μία σπάνια εμφάνιση

Όσο μεγαλώνει, γίνεται ίδια ο Heath Ledger: Η κόρη του ηθοποιού σε μία σπάνια εμφάνιση

Συνοδευόταν από την μητέρα της Michelle Williams

H αλήθεια είναι ότι όταν είχαμε πρωτοδεί την μικρή Matilda, κόρη του αδικοχαμένου Heath Ledger και της Michelle Williams, είχαμε μείνει άφωνοι με το πόσο πολύ έμοιαζε στον πατέρα της, ομοιότητα που γινόταν όλο και μεγαλύτερη με το πέρασμα των χρόνων.

Παρόλα αυτά, και παρά το γεγονός ότι είναι το μοναχοπαίδι δύο πολύ μεγάλων star, η μητέρα της, έχει φροντίσει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να τη βλέπουμε σπανιότατα και κατ' επέκταση οι φωτογραφίες της να κάνουν μέσα σε λίγα λεπτά το γύρο του διαδικτύου.

31749CCE00000578 0 image a 26 1456185960455 13450

Όπως συνέβη και την τελευταία φορά, όπου μαμά και κόρη εθεάθησαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης ντυμένες απλά να κάνουν τη βόλτα τους. Η μικρή Matilda έχει γίνει πια ολόκληρη κοπέλα ενώ έχει φτάσει τη διάσημη μητέρα της στο ύψος. Όσο για την Michelle, ήταν όπως πάντα άβαφη και ατημέλητη, κάτι που την έκανε να μοιάζει ακόμα περισσότερο με κοριτσάκι και σε καμία περίπτωση με γυναίκα 35 ετών.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, η ταλαντούχα ηθοποιός συμμετέχει στις ταινίες Manchester by the Sea και Certain Women οι οποίες έκαναν πρεμιέρα τον περασμένο μήνα.