Μα τι χτένισμα πήγε κι έκανε; H Kate Hudson σε ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση!

Μα τι χτένισμα πήγε κι έκανε; H Kate Hudson σε ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση!

Τι έχει πάθει πια;

H Kate Hudson είναι αναμφίβολα μία από τις πιο σέξι stars στο Hollywood. Τυχαίο νομίζετε είναι το γεγονός ότι αρκετοί διάσημοι την έχουν κατά καιρούς ερωτευτεί και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν πληγωθεί από εκείνη;

Εξαίρεση αποτελεί ο νεαρός Nick Jonas, ο οποίος φαίνεται πως της έχει κάνει τη ζωή δύσκολη. Η Kate το τελευταίο διάστημα προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει πάνω της την προσοχή του κόσμου (αλλά και του Nick). Αξέχαστη μας έχει μείνει η γυμνή της φωτογραφία στην μπανιέρα – δείτε την εδώ.

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι έχει πάθει η διάσημη ηθοποιός αλλά ένα είναι το μόνο σίγουρο: έχει αλλάξει πολύ. Πέραν από την αλλόκοτη συμπεριφορά της, η Kate παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα και αρκετά διαφορετικό στυλ.

Πρόσφατο παράδειγμα; Η εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη, την περασμένη Δευτέρα, όποτε και υπέγραψε το βιβλίο της Pretty Happy Healthy Ways To Love Your Body.

31778A6400000578 3459613 image a 41 1456205272885 b8990

Η Kate μας απογοήτευσε με το hairlook της, το οποίο τη μεγάλωνε αρκετά. Kate, ώρα να επιστρέψεις στις παλιές καλές σου εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Το νέο hairlook της Kate Hudson δε μας ενθουσίασε: Εσάς σας αρέσει;