H Reese Witherspoon στα δικαστήρια: Ο λόγος σίγουρα θα σας αιφνιδιάσει

Γωγώ Φούντα
H Reese Witherspoon στα δικαστήρια: Ο λόγος σίγουρα θα σας αιφνιδιάσει

Γιατί είναι πάλι μπλεγμένη η διάσημη ηθοποιός;

Αφού είδαμε την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα Oscars και παρακολουθήσαμε ιδιαιτέρως στενά τις διακοπές της σε εξωτικούς προορισμούς τώρα έχουμε μία αρνητική είδηση για την Reese Witherspoon, η οποία μάλλον έχει μπλέξει για τα καλά!

Που λέτε, η διάσημη ηθοποιός, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του brand «Draper James», έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη μιας και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Jordann Weingartner, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της σειράς I Love Jewellery της έκανε μήνυση ζητώντας της ούτε λίγο ούτε πολύ, 5 εκατομμύρια δολάρια.

reese witherspoon court case vogue 1 landscape 4mar16 pr b 646x430 eda42

Ο λόγος φυσικά, είναι ότι οι σχεδιαστές της Reese αντέγραψαν ένα σχέδιο της Weingartner, από σειρά του 2008, κάτι που φυσικά την έκανε έξαλλη. Όπως η ίδια αναφέρει, εμπνεύστηκε μία μανόλια, με κάπως πιο καλλιτεχνική πινελιά-που σημαίνει ότι το σχέδιό της ήταν μοναδικό και προσωπικό-και λίγο καιρό πριν το είδε στις τσάντες της Reese παθαίνοντας σοκ.

Μάλιστα, όπως δήλωσε, η διάσημη ηθοποιός γνώριζε για τη...σκανδαλώδη αυτή ομοιότητα αλλά δυστυχώς την αγνόησε. Οπότε τώρα, απλά θα απαντήσει με μηνύσεις. Πάντως η Reese δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για την ώρα. Aναμένουμε με αγωνία!