Ποιος είναι ο πατέρας τελικά; Η εγκυμοσύνη που θα ταράξει το Hollywood

Γωγώ Φούντα
Ποιος είναι ο πατέρας τελικά; Η εγκυμοσύνη που θα ταράξει το Hollywood

Και σίγουρα θα επηρεάσει πολλούς

Λίγους μήνες πριν, ένα διάσημο διαζύγιο τάραξε τα-όχι και τόσο ήρεμα-νερά του Hollywood, ενώ οι αποκαλύψεις που συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποδεικνύουν ότι η υπόθεση έχει ακόμα πολύ «ζουμί». Όπως φυσικά συμβαίνει σχεδόν πάντα, η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν η νταντά, η οποία τώρα είναι... έγκυος!

Αναφερόμαστε στην Mindy Mann, η οποία είναι και η αιτία της διάλυσης του γάμου της Gwen Stefani και του Gavin Rossdale, μιας και διατηρούσε κρυφό δεσμό με το σύζυγο της star, αρκετά χρόνια, «κάτω από την μύτη της»! Και τώρα, η νεαρά αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος, με αμέτρητα posts στα social media, φουντώνοντας τις φήμες για την πατρότητα του παιδιού της.

31F26ABE00000578 0 image a 62 1457327503327 b30a7

Με τον φημολογούμενο σύντροφό της Spencer Gutcheon

Παρά το γεγονός, ότι η ίδια έχει αφήσει να εννοηθεί ότι έχει σχέση, με αθλητή του snowboard, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι όλο αυτό είναι κάλυψη προκειμένου να κρατήσει κρυφό ότι ο πραγματικός πατέρας είναι ο Rossdale. Mάλιστα, λίγες μέρες πριν, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Mann σε μαγαζί, μαζί με το... πρώην αφεντικό της, κάτι που σχεδόν επιβεβαίωσε τον μεταξύ τους δεσμό.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν το πει η ίδια, ίσως να μη μάθουμε και ποτέ ποιος είναι όντως ο πατέρας. Άραγε η Gwen τι έχει να πει για όλα αυτά;