William & Kate: Δείτε το πριγκιπικό ζευγάρι στις πρώτες του διακοπές με τα παιδάκια του

William & Kate: Δείτε το πριγκιπικό ζευγάρι στις πρώτες του διακοπές με τα παιδάκια του

Οι τρυφερές, οικογενειακές τους φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου

Αναμφίβολα η πιο διάσημη οικογένεια του κόσμου δεν είναι άλλη από αυτή του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Το πριγκιπικό ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο πανέμορφα παιδάκια, τον 2μιση ετών πρίγκιπα George και τη μόλις 10 μηνών πριγκίπισσα, Charlotte Elizabeth Diana.

Και να που ήρθε επιτέλους η στιγμή να απολαύσουμε, για πρώτη φορά, τη διάσημη οικογένεια στις πρώτες της κοινές διακοπές. Ο William και η Kate μοιράστηκαν μαζί μας τη μίνι απόδρασή τους στις Γαλλικές Άλπεις, όπου τα δυο τους παιδάκια έπαιξαν για πρώτη φορά στα χιόνια. Ο βασιλικός φωτογράφος απαθανάτισε την πριγκιπική οικογένεια σε χαλαρές της στιγμές και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από άψογο.

31F3723400000578 3480131 image m 33 1457345545042 14e58

Με το χαμόγελο στα χείλη και με ανέμελη διάθεση, η Kate και ο William διασκέδασαν μαζί με τα παιδάκια τους, τα οποία έδειχναν να απολαμβάνουν την τέλεια αυτή χειμερινή εξόρμηση. Μάλιστα το παλάτι σχολίασε σχολίασε σε ανάρτησή του στα μέσα τα εξής: «Ο Δούκας και η Δούκισσα με χαρά μοιράζονται μαζί σας νέες φωτογραφίες από την οικογένειά τους, απολαμβάνοντας τις πρώτες τους μικρές χειμερινές οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους στις Γαλλικές Άλπεις. Ο Δούκας και η Δούκισσα προσκάλεσαν το βασιλικό φωτογράφο John Stillwell να τους φωτογραφίσει νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτές είναι οι πρώτες οικογενειακές διακοπές που κάνουν οι τέσσερίς τους, και η πρώτη φορά που τα παιδιά τους έπαιξαν με το χιόνι».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Ποιος είναι ο πατέρας τελικά; Η εγκυμοσύνη που θα ταράξει το Hollywood