Είναι αυτός ο σέξι ηθοποιός ο νέος πράκτορας James Bond;

Είναι αυτός ο σέξι ηθοποιός ο νέος πράκτορας James Bond;

Οι δηλώσεις του πυροδότησαν τις φήμες!

Μπορεί τα στοιχήματα να δίνουν και να παίρνουν για το ποιος θα είναι ο νέος πράκτορας 007, όμως ένας από τους ηθοποιούς που άτυπα διεκδικούν το ρόλο έκανε ορισμένες δηλώσεις που ξεκίνησαν συζητήσεις.

Ως πιο πιθανό πρωταγωνιστή, τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τον Tom Hardy, στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Idris Elba και έπειτα οι επίσης γοητευτικοί, Damian Lewis και Henry Cavill.

Ο Tom Hiddleston, όμως, παρ' όλο που το όνομά του έχει απόδοση 10/1, είναι ο πρώτος από τους πιθανούς Bond που μίλησε γι' αυτό και ίσως να είπε τα παρακάτω για να τα ακούσουν και οι παραγωγοί: "Είμαι τεράστιος θαυμαστής της σειράς. Πήγαμε να δούμε το Spectre όταν γυρνούσαμε το Skull Island στη Hawaii. Απλά αγαπώ το soundtrack, τις αλληγορίες και τη μυθολογία. Αγαπώ όλη την ιστορία. Αν ερχόταν στην πόρτα μου, θα ήταν μια απίστευτη ευκαιρία. Και γνωρίζω τη σωματικότητα της δουλειάς. Δε θα το έπαιρνα χαλαρά", ανέφερε ο ίδιος στους Sunday Times.

tom hiddleston gg 1115 02 b7903

Το κοινό, πάντως, του James Bond, έχει αρχίσει να σχολιάζει πολύ θετικά την εκδοχή αυτή, μέσα από τα social media. Λέτε να βρήκαμε το νέο πράκτορα;