Kαημενούλα Khloe Kardashian: Οι φανς μόλις την έκαναν ρεζίλι σε όλο το διαδίκτυο

Γωγώ Φούντα
Kαημενούλα Khloe Kardashian: Οι φανς μόλις την έκαναν ρεζίλι σε όλο το διαδίκτυο

«Φαρμάκι» το κέρασαν το κορίτσι

Για να είμαστε ειλικρινείς, η Khloe Kardashian είναι ίσως το πιο συμπαθές μέλος της διάσημης οικογένειας, μιας και αν εξαιρέσεις τις αμέτρητες πλαστικές της επεμβάσεις, και την μανία της με τις selfies, κατά τ' άλλα δεν ενοχλεί με δηλώσεις και συμπεριφορές. Και ομολογούμε, ότι μόλις τη λυπηθήκαμε κιόλας μιας και τις τελευταίες ώρες έχει γίνει το κεντρικό θέμα σε όλο το διαδίκτυο.

Ανέβασε που λέτε η καημένη, κάποιες φωτογραφίες της με πλεξούδες, εμφανώς ευτυχισμένη για το αποτέλεσμα, αλλά σύντομα της «κόπηκε» η χαρά, μη σας πούμε και ο βήχας! Οι θαυμαστές της λοιπόν, σε ένα κρεσέντο... ειλικρίνειας, άρχισαν να την κράζουν λέγοντάς της ότι έχει μεταλλαχθεί και ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι ο εαυτός της πια!

0F52CEA500000514 0 image m 38 1457516086849 dedcb

Η αλήθεια είναι, ότι εκτός από όλα τα υπόλοιπα που έχει κάνει πάνω της, το κερασάκι στην τούρτα ήταν η πλαστική στην μύτη της, η οποία έχει πια γίνει γαλλική, ενώ ξεκάθαρα δεν ήταν. Και φυσικά, οι καλοθελητές για να την αποτελειώσουν, ανέβασαν και μια παλιά της φωτογραφία, έτσι για να γίνουν οι συγκρίσεις.

Koυράγιο βρε κορίτσι μου.