Ο χορός της Uma Thurman και του John Travolta

Ο χορός της Uma Thurman και του John Travolta

Ο Oliver Stone επιφυλάσσει νέα χορευτική σεκάνς για το δίδυμο του «Pulp Fiction» στο πλαίσιο της νέας του ταινίας «Savages» όπου πρωταγωνιστούν.

Μια από τις πιο αξιομνημόνευτες χορευτικές σκηνές του σύγχρονου κινηματογράφου είναι ο χορός των John Travolta και Uma Thurman στην ταινία «Pulp Fiction», σκηνή για την οποία μάλιστα είχα λάβει και τη διάκριση Jack Rabbit Slim. Το ζευγάρι ξαναχορέψε λίγα χρόνια μετά στην ταινία «Be Cool» αδυνατώντας να επαναλάβουν το θρίαμβο του «Pulp Fiction».

Αυτό, ωστόσο, δε φαίνεται να πτοεί το σκηνοθέτη του «Savages», της νέας ταινίας που θα φέρει ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη τους δύο ηθοποιούς, καθώς ο Oliver Stone έχει προγραμματίσει νέα χορευτική σεκάνς για το δημοφιλές δίδυμο. Το σίγουρο είναι πως ακόμη και αν χορευτικά δεν ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Oliver Stone, ο διάσημος σκηνοθέτης έχει στα χέρια του ένα πολύ δυνατό σενάριο βασισμένο στο μυθιστόρημα του Don Winslow και ένα σημαντικό καστ με τους Benicio Del Toro, Taylor Kitsch, Aaron Johnson, Blake Lively και Salma Hayek μεταξύ άλλων που εγγυώνται την επιτυχία της ταινίας.