Πιο αδύνατη και από… κούκλα βιτρίνας: Η φωτογραφία της Victoria Beckham που μας σόκαρε

Πιο αδύνατη και από… κούκλα βιτρίνας: Η φωτογραφία της Victoria Beckham που μας σόκαρε

Αυτή τη φωτογραφία πρέπει να τη δείτε

Οκ, το ότι η Victoria Beckham είναι πάρα πολύ αδύνατη το γνωρίζουμε όλες πολύ καλά. Η διάσημη επιχειρηματίας παρόλο που επιλέγει φαρδιά ρούχα, δεν καταφέρνει να κρύψει την ασθενική σιλουέτα της, η οποία απασχολεί διαρκώς τα μέσα.


Γιατί, λοιπόν, σχολιάζουμε για μία ακόμη φορά το πόσο αδύνατη είναι; Μα φυσικά γιατί αυτή τη φορά η εικόνα της μας σόκαρε.

Η Posh βρίσκεται αυτό το διάστημα στο Hong Kong για το opening της νέας της boutique και φυσικά δε σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram. Αυτή που μας τράβηξε την προσοχή δεν είναι άλλη από την παρακάτω:

324B037300000578 3497319 image a 145 1458234300719 4ff0d

H Victoria πόζαρε δίπλα στην κούκλα βιτρίνας, παρουσιάζοντάς μας ένα ριγέ φόρεμα από τη νέα της συλλογή, αλλά δυστυχώς τα βλέμματά μας δεν έπεσαν στο φόρεμα αλλά στο skinny κορμί της.


Μα είναι δυνατόν να είναι πιο αδύνατη και από τα μανεκέν; Η μέση της είναι ίδια (για να μην πούμε και μικρότερη) από αυτή της κούκλας! Όλες γνωρίζουμε πως οι αναλογίες των μανεκέν δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικά, φυσιολογικά μεγέθη, οπότε η Beckham θα πρέπει να... ανησυχήσει!

Διαβάστε ακόμα

Μήπως η Kate Middleton δεν είναι αυτή που νομίζαμε; Η συμπεριφορά που προκάλεσε σάλο