H Mariah Carey με κορμάκι, πιο αδύνατη από ποτέ: Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες

Γωγώ Φούντα
H Mariah Carey με κορμάκι, πιο αδύνατη από ποτέ: Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες

Είναι αυτή η ολική επαναφορά της star;

H αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια, βασικά από τότε που χώρισε από τον Nick Cannon, η Mariah Carey, πέρασε δύσκολα. Εκτέθηκε δημόσια, κατέρρευσε και δυστυχώς πάχυνε αρκετά με αποτέλεσμα να μη θυμίζει σε τίποτα τη σέξι ντίβα που ήταν κάποτε. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι ένας έρωτας, βελτιώνει την ψυχολογία, με αποτέλεσμα η διάσημη τραγουδίστρια να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών!

Αφού λοιπόν ανακοινώθηκε και ο γάμος της με τον δισεκατομμυριούχο James Packer-θα γίνει τον Αύγουστο-η Mariah, μπήκε σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας, και όπως φαίνεται και διατροφής και γυμναστικής. Κάτι το οποίο έγινε ολοφάνερο στην τελευταία της συναυλία στο Leeds της Μ. Βρετανίας, όπου εμφανίστηκε με... κορμάκι τύπου J.Lo!

324EF20B00000578 3498367 image a 48 1458291650214 e2655

Και όσο απίστευτο κι αν ακούγεται-διότι μέχρι λίγο καιρό πριν είχε αρκετά παραπανίσια κιλά-έδειχνε πιο λεπτή και σέξι από ποτέ! Η παρουσία της φυσικά, εκτός του ότι ήταν εξαιρετική, συγκέντρωσε αμέτρητα θετικά σχόλια, καθώς οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μόλις έγινε το μεγάλο comeback της star!

Μάλλον έτσι είναι τα πράγματα.