2+Σήμερα: Άρχισαν κα κατασκηνώνουν έξω από το αβαείο οι φανατικοί

2+Σήμερα: Άρχισαν κα κατασκηνώνουν έξω από το αβαείο οι φανατικοί

Από τη μια, οι φανατικοί άρχισαν να κατασκηνώνουν έξω από το αβαείο που θα γίνει ο γάμος, ενώ από την άλλη, τα δέντρα που θα στολίσουν το ναό ήδη μεταφέρθηκαν.

Και η παράνοια γύρω από το πριγκιπικό γάμο αρχίζει σιγά σιγά να κορυφώνεται. Οι φανατικοί οπαδοί του πριγκιπικού ζεύγους και του θεσμού της βασιλείας, έλαβαν θέση έξω από το αβαείο του Westminster και κατασκήνωσαν για να έχουν την καλύτερη δυνατή θέα την Παρασκευή. Βέβαια, η παραφροσύνη δε σταματά εκεί. Πολλοί είναι εκείνοι που διαμόρφωσαν κουπ προσανατολισμένες καθαρά βρετανικά με τα μαλλιά τους να σχηματίζουν αγγλικές σημαίες, ενώ την ημέρα του γάμου αναμένεται το Λονδίνο να βουλιάξει κυριολεκτικά με αμέτρητα πάρτι να διοργανώνονται προς τιμήν του William και της Kate.

Από την άλλη οι προετοιμασίες για το γάμο έχουν μπει στην τελική ευθεία και ήδη τα δέντρα ύψους έξι μέτρων, που αποτελούν μέρος του στολισμού, έχουν μεταφερθεί στο αβαείο. Πρόκειται για οκτώ δέντρα, τυπικά της χλωρίδας της αγγλικής υπαίθρου, μέσα από τα οποία η Kate θα περάσει νυφούλα μόλις μπει στο αβαείο.

Δείτε το βίντεο με τη μεταφορά των δέντρων στο αβαείο του Westminster, για να καταλάβετε το μέγεθός τους.