Σιδεράκια & φακίδες:Η φωτό της Kylie & της Kendall Jenner που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Γωγώ Φούντα
Σιδεράκια & φακίδες:Η φωτό της Kylie & της Kendall Jenner που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Μα πόσο διαφορετικές μπορεί να ήταν;

Eίναι δύο από τους διασημότερους ανθρώπους του κόσμου, μιας και από παιδική ακόμα ηλικία, βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω της πολύ διάσημης και ζάμπλουτης οικογένειάς τους. Εκτός βέβαια από όλα τα υπόλοιπα, πλέον φημίζονται και για τις σέξι εμφανίσεις τους, αποτέλεσμα είτε φυσικών, είτε... τεχνητών μεθόδων.

Ο λόγος για τις Kylie και Kendall Jenner, οι οποίες πλέον στα 18 και 20 τους αντίστοιχα, μπορούμε να πούμε ότι έχουν καταφέρει πράγματα τα οποία άλλοι δε θα πετύχαιναν σε μία ολόκληρη ζωή-καλά τον είχαν βέβαια και τον τρόπο τους-. Όπως για παράδειγμα οι πλαστικές επεμβάσεις, για τις οποίες η Kylie έχει κατηγορηθεί άπειρες φορές, μιας και οι φωτογραφίες του παρελθόντος δείχνουν έναν άλλο άνθρωπο.

3270ADA500000578 3503969 image m 16 1458636130152 38586

Παρόλα αυτά, δε διστάζει να εκτίθεται, καθώς ανέβασε μία φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία εκείνη και η αδερφή της είναι πιτσιρίκες. Και η αλήθεια είναι, ότι τόσο η μία όσο και η άλλη, δε θυμίζουν σε τίποτα τις εντυπωσιακές γυναίκες που είναι σήμερα, καθώς τότε ήταν γεμάτες φακίδες και φορούσαν σιδεράκια! «Aυτό είναι εντελώς τρελό», έγραψε η Kylie, και μάλλον θα συμφωνήσουμε.

Ολική μετάλλαξη.