Αισθητή η διαφορά: Δείτε την πρώτη εμφάνιση της star μετά την πλαστική επέμβαση!

Αισθητή η διαφορά: Δείτε την πρώτη εμφάνιση της star μετά την πλαστική επέμβαση!

Πιο ανανεωμένη από ποτέ

Δεν τις προλαβαίνουμε τις διάσημες κυρίες στο μακρινό Hollywood. Οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν γίνει η νέα τους εμμονή!. Η μία πλαστική επέμβαση διαδέχεται την άλλη και οι stars καταλήγουν να διορθώνουν κάθε πιθανή μικροατέλειά τους.

Σειρά της Nicole Richie να μας δείξει το... νέο της απόκτημα. Η 34χρονη star έδωσε το «παρών» στα Fashion Los Angeles Awards και τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων. Βλέπετε το μαύρο see-through φόρεμά της δεν άφηνε και πολλά περιθώρια! Τα cut-outs στο μπούστο του φορέματος αποκάλυπταν και με το παραπάνω το νέο και πιο πλούσιο στήθος της.

Nicole Richie Daily Front Row Fashion Los Angeles Awards Red Carpet Valentino Tom Lorenzo Site 1 683x1024 6f45e

Το RadarOnline πήγε ένα βήμα παραπέρα, μιας και επικοινώνησε με πλαστικούς χειρουργούς με σκοπό να μάθει αν όντως η Nicole πείραξε το στήθος της. Οι γιατροί Dr. Sheila Nazarian και Dr. Michael Salzhauer επιβεβαίωσαν τις υποψίες μας τονίζοντας πως είναι πιο γεμάτο, παρόλο που δεν έχει πάρει κιλά.

Nicole Richie Boob Job b63e9

Πλαστικό ή φυσικό στήθος; Who cares! H Nicole ήταν κούκλα μέσα στο stylish maxi φόρεμά της. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Επιτέλους! Η σταρ περιμένει το πρώτο της παιδάκι στα 43 της χρόνια