Έχετε δει τη Lana Del Rey με μαγιό; Η star σε μία σπάνια εμφάνισή της στην παραλία

Γωγώ Φούντα
Έχετε δει τη Lana Del Rey με μαγιό; Η star σε μία σπάνια εμφάνισή της στην παραλία

Πώς είναι άραγε το σώμα της;

 

Μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες και αγαπημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως αλλά έχει φροντίσει, όχι μόνο να προφυλάξει αποτελεσματικά την προσωπική της ζωή, αλλά ακόμα και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, να κυκλοφορούν ελάχιστες, εν αντιθέσει με άλλους stars αντίστοιχου μεγέθους.

Γι' αυτό λοιπόν, και δε θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε τις νέες φωτογραφίες της Lana Del Rey από την παραλία, μιας και είναι από τις σπάνιες φορές που τη βλέπουμε με μαγιό. Η 30χρονη τραγουδίστρια λοιπόν, έκανε τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της σε μία υπέροχη αμμουδιά, ενώ ομολογούμε ότι διαθέτει ένα από τα πιο φυσιολογικά κορμιά της showbiz, μιας και χωρίς να είναι παχουλή, έχει πιασίματα εκεί που πρέπει.

328362DB00000578 3507498 image a 29 1458814387829 51275

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι ήταν μόνη της, αν και όπως έχει δηλώσει είναι γενικότερα μοναχικό άτομο, ειδικά από τότε που χώρισε από το σύντροφό της Francesco Carrozzini. Τέλος, να υπενθυμίσουμε στους αμέτρητους Έλληνες θαυμαστές της, ότι η Lana αναμένεται να δώσει συναυλία στη χώρα μας, στο πλαίσιο του Rockwave Festival στις 19 Ιουλίου.