WOW! Αν είσαι η Jennifer Lopez μπορείς να κάνεις ακόμα και αυτό

Ερμιόνη Σαρρή
WOW! Αν είσαι η Jennifer Lopez μπορείς να κάνεις ακόμα και αυτό

Γυναίκες όλου το κόσμου, ας ζηλέψουμε όλες μαζί!

Εμείς οι γυναίκες μπορεί να διαφέρουμε σε πολλά πράγματα έχουμε όμως ένα κοινό «πάθος», το shopping therapy. Οι περισσότερες από εμάς θα θέλαμε να έχουμε μία χρυσή κάρτα στο πορτοφόλι μας και να αγοράζουμε δίχως τύψεις ό,τι βλέπουμε στις βιτρίνες των καταστημάτων. Αυτό όμως μοιάζει με... όνειρο, εκτός βέβαια και αν είσαι η Jennifer Lopez.

Η Jennifer Lopez ταξίδεψε μέχρι τη Ρωσία με σκοπό να τραγουδήσει στο γάμο του γιου ενός γνωστού επιχειρηματία και μας έκανε να ζηλέψουμε αρκετά. Το ποσό που εισέπραξε για την εμφάνιση αυτή θα το χαρακτηρίζαμε ως αμύθητο, ενώ αμέσως μετά οδηγήθηκε σε ένα από τα εμπορικά κέντρα της πόλης για να κάνει τα ψώνια της. Μερικά καταστήματα έκλεισαν για δύο ώρες περίπου ώστε να μπορέσει η τραγουδίστρια να κάνει ήρεμη τα ψώνια της, χωρίς πολυκοσμία. Πολλοί βέβαια απόρησαν για το πώς μπόρεσε μετά από μία τόσο εξαντλητική ημέρα – ήταν στο γάμο βλέπεις- να τρέξει στα καταστήματα. Αμμμ πώς, η JLo είναι μία κλασσική γυναίκα.

jlo shop3 ca545
jloshop2 b0fad

Η τραγουδίστρια στιλάτη, όπως πάντα, αγόρασε μερικά ζευγάρια παπούτσια και κάποιες τσάντες. Έκανε τα ψώνια της prive και επέστρεψε στις υποχρεώσεις της.

Διάβασε ακόμα:

Απίστευτο! Είναι πέντε μηνών έγκυος και έχει αυτό το σώμα