Ο Patrick Dempsey έκανε την απόλυτη ανατροπή: Αυτά είναι τα νέα του σχέδια!

Ο Patrick Dempsey έκανε την απόλυτη ανατροπή: Αυτά είναι τα νέα του σχέδια!

Αυτό, ομολογουμένως, δεν το περιμέναμε

Και αφού η σεναριογράφος του Grey’s Anatomy μας κέρασε φαρμάκι με την απόφασή της να... πεθάνει τον McDreamy της καρδιάς μας, πλέον απολαμβάνουμε τον Patrick Dempsey μέσω των φωτογραφιών που ποστάρει ο ίδιος στο Instagram (άντε και από παπαρατσίστικες φωτογραφίες που δημοσιεύουν κατά καιρούς τα περιοδικά).

Φαίνεται όμως πως αυτή η αποχή του από τα φώτα της δημοσιότητας του έκανε καλό. Τι εννοούμε;

Τον Ιανουάριο του 2015, ο σέξι ηθοποιός και η σύζυγός του Jillian Fink είχαν κάνει αίτηση διαζυγίου, ανακοινώνοντας μάλιστα δημοσίως τον επίσημο χωρισμό τους. Φαίνεται όμως πως στην πορεία άλλαξαν γνώμη κι έτσι τους τελευταίους μήνες τους βλέπουμε ξανά μαζί και αγαπημένους.

patrick dempsey wife jillian baby b7a6d

Σύμφωνα μάλιστα με το Radar Online το γνωστό ζευγάρι ετοιμάζεται να αποκτήσει το τέταρτο παιδί του. Τα δημοσιεύματα τους θέλουν να είναι σούπερ θετικοί στην απόκτηση ενός ακόμη παιδιού μέσα στο καλοκαίρι, το οποίο θα ανανεώσει τη σχέση τους και θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Dempsey kids 2 95baf

Μετά από ένα φρικτό χρόνο που έζησαν χωριστά, πλέον όχι μόνο είναι μαζί, αλλά ετοιμάζονται να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την όμορφη οικογένειά τους. Αυτό κι αν είναι ανατροπή!

Διαβάστε ακόμα

Η ήττα της Angelina Jolie: Ποια star επιθυμεί διακαώς ο Brad Pitt;