«Θύμα» της κυτταρίτιδας και αυτή; Το απόλυτο κορμί είναι μία γυναίκα σαν όλες εμάς

«Θύμα» της κυτταρίτιδας και αυτή; Το απόλυτο κορμί είναι μία γυναίκα σαν όλες εμάς

Ο «δαίμονας» όλων των γυναικών χτυπάει και διάσημες καλλονές

Mπορεί μέχρι πρόσφατα να είχαμε συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο, είτε για τα επαγγελματικά της κατορθώματα, είτε για κάποια σέξι της φωτογράφιση, είτε ακόμα και για μία νέα σχέση της, αλλά δυστυχώς τον τελευταίο καιρό μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετά αρνητικούς λόγους.

Μετά το γνωστό πια σκάνδαλο με τα αναβολικά λοιπόν, η Maria Sharapova, σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει το σοκ και φυσικά την καταστροφή της καριέρας της, είπε να το ρίξει λίγο έξω και να φύγει για διακοπές προκειμένου να ηρεμήσει. Η 28χρονη πρωταθλήτρια λοιπόν, βρέθηκε με την καλή της φίλη Chelsea Handler, σε παραλία του Μεξικού και όπως ήταν φυσικό όλοι θαύμασαν τις άψογες αναλογίες, καθώς εκτός του ότι είναι πανύψηλη, διαθέτει και ένα από τα καλύτερα κορμιά-κάτι που είναι εντελώς φυσιολογικό-.

329E02C700000578 3512631 image a 1 1459184555252 04e85

Παρόλα αυτά, και εδώ ερχόμαστε να σας χαροποιήσουμε λιγάκι, η διάσημη καλλονή, έχει αρκετή κυτταρίτιδα, κάτι που φυσικά, μας φαίνεται άκρως λογικό, καθότι ο δαίμονας αυτός δεν κάνει διακρίσεις! Ποιο είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα; Φρόντισε όσο περισσότερο μπορείς το σώμα σου-κυρίως για την υγεία σου-και άσε τα κόμπλεξ όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, μιας και καλώς ή κακώς, καμιά μας δε γλιτώνει!

Αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση λοιπόν. Πάρε παράδειγμα από την Maria!

Η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε την πρώτη φωτογραφία της μικρής Μαρίνας

Ο Patrick Dempsey έκανε την απόλυτη ανατροπή: Αυτά είναι τα νέα του σχέδια!