Αυτό είναι το ένοχο μυστικό του Brad Pitt που θα αναστατώσει το Hollywood

Ερμιόνη Σαρρή
Αυτό είναι το ένοχο μυστικό του Brad Pitt που θα αναστατώσει το Hollywood

Ήταν στο σκοτάδι εδώ και πάρααααα πολλά χρόνια

Όχι, όχι αυτό που θα διαβάσεις στις επόμενες γραμμές δε θα το πιστεύεις. Θα σου ακουστεί σα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, θα προσπαθήσεις να μπεις στο μυαλό της Angelina Jolie ή του Brad Pitt και έπειτα θα τρέξεις να μοιραστείς την είδηση αυτή με τον πρώτο που θα βρεθεί μπροστά σου. Η είδηση της ημέρας έχει ως πρωταγωνιστή τον Brad Pitt και αναμένονται μικροσεισμοί στο Hollywood.

Η διάσημη τραγουδίστρια Melissa Etheridge αποκάλυψε πως ο Brad Pitt παραλίγο και θα ήταν ο πατέρας του παιδιού της. Η σταρ έψαχνε για δότη σπέρματος, όταν ο τότε καλός της φίλος Brad Pitt προθυμοποιήθηκε. Το δίλημμα ήταν μεγάλο απλώς η σταρ γνωρίζοντας το πόσο πολύ ήθελε να γίνει μπαμπάς δεν ήθελε να του στερήσει το δικαίωμα αυτό. Η Melissa ήταν ήδη παντρεμένη οπότε το παιδί θα είχε το σύζυγό της ως πατέρα και όχι τον... Brad.

MAIN c8dc7

H τραγουδίστρια έχει πλέον δύο παιδιά στην εφηβεία τα οποία γνωρίζουν τη λεπτομέρεια αυτή και πολύ συχνά σχολιάζουν το πόσο όμορφα θα ήταν αν ο ηθοποιός ήταν ο πραγματικός τους μπαμπάς.

Διάβασε ακόμα:

Οι φωτογραφίες της star με μαγιό μετά τις φήμες περί ανορεξίας