Charlize Theron: Μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Sean Penn

Charlize Theron: Μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Sean Penn

Τι λέει για τους λόγους που τελείωσε η πολυσυζητημένη σχέση;

Μετά τον ξαφνικό χωρισμό τους το περασμένο καλοκαίρι, οι φήμες γύρω από τους λόγους που τελείωσε η σχέση της Charlize Theron και του Sean Penn οργίαζαν, με πολλούς να λένε ότι εκείνη απλά μια μέρα εξαφανίστηκε από τη ζωή του και άλλους να στοιχηματίζουν ότι εκείνος με κάποιο τρόπο την πλήγωσε, προκαλώντας τον χωρισμό.

Charlize Theron Wall Street Journal April 2016 24031


Στο τεύχος Απριλίου του Wall Street Journa magazine, η 40χρονη star μιλά για πρώτη φορά για αυτή τη σχέση και τον χωρισμό της με τον 55χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη. «Γενικά, έχουμε την τάση να δραματοποιούμε τις καταστάσεις. Και, όταν ακούμε ότι μια σχέση τελείωσε, υποθέτουμε ότι από πίσω κρύβεται μια τρελή ιστορία, ένα τεράστιο δράμα» σχολίασε αρχικά, ξεκαθαρίζοντας πως «Ήμασταν σε μια σχέση και κάποια στιγμή απλά δεν μας έβγαινε άλλο. Και αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε. Αυτό είναι όλο».

article 2694857 1F7496A200000578 203 634x945 38a7d


Παράλληλα, αναφέρθηκε στις φήμες ότι ο Sean Penn επρόκειτο να υιοθετήσει τον γιο της, Jackson. «Η σχέση μας ήταν ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο και αυτές οι φήμες, ότι ο Sean θα υιοθετούσε τον Jackson, δεν ήταν σε καμία περίπτωση αληθείς. Αυτή δεν είναι μια απόφαση που παίρνεις σε λίγους μήνες. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε ένα παιδί» είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι ήταν δύσκολο για εκείνη να κρατήσει τις ισορροπίες σε σχέση με τον γιο της – κάτι στο οποίο όμως τη βοήθησε ο Penn: «Είχε κατανόηση. Καταλάβαινε ότι είμαι μια ανύπαντρη μαμά με ένα πολύ μικρό παιδί και ότι, με κάποιο τρόπο, έπρεπε ο γιος μου να κατανοήσει ότι η μαμά του έχει ένα σύντροφο αλλά αυτός δεν είναι αυτομάτως και μπαμπάς του. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και ειλικρινής με αυτά τα ζητήματα. Και η στάση του Sean σε όλο αυτό ήταν απλά υπέροχη».

Δες όλη τη σέξι φωτογράφιση της Charlize Theron στο WSJ Magazine στη photo gallery στην αρχή της σελίδας.

Δες ακόμα: 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στην αρχή μιας σχέσης