Naomi Watts: Το εξώφυλλο που προκάλεσε αντιδράσεις και οι δηλώσεις για το botox

Naomi Watts: Το εξώφυλλο που προκάλεσε αντιδράσεις και οι δηλώσεις για το botox

Τι λέει η 47χρονη ηθοποιός

Για το εξώφυλλο του περιοδικού New Beauty φωτογραφήθηκε η Naomi Watts, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την ηλικία της και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά.

32A0206500000578 0 image a 82 1459223479513 ff258


Η 47χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι δεν έχει ενδώσει στην τάση των ενέσιμων αισθητικών παρεμβάσεων: «Προσωπικά, το βρίσκω δύσκολο να κάνω Botox – αν και είναι εξίσου δύσκολο να καταφέρεις να το αποφύγεις. Μερικές μέρες, κοιτάζομαι στον καθρέφτη και απλά νιώθω ότι θα χρειαζόμουν... λίγη βοήθεια. (...) Φυσικά και θέλω να δείχνω όσο πιο όμορφη μπορώ, αλλά η δουλειά μου απαιτεί να υποδύομαι χαρακτήρες, και συνήθως υποδύομαι γυναίκες που είναι κοντά στην πραγματική μου ηλικία. Επίσης, οι ρόλοι που μου αρέσουν είναι γυναικών που περνούν από δύσκολες καταστάσεις, οπότε πρέπει να μπορώ με το πρόσωπό μου να δείξω τα συναισθήματά τους και να πω την ιστορία του χαρακτήρα που υποδύομαι. Από την άλλη, ποτέ μη λες ποτέ».


Ωστόσο, το εξώφυλλο του περιοδικού προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, καθώς πολλοί σχολίασαν ότι είναι τουλάχιστον παράταιρο να βάζεις τον τίτλο «Η Naomi Watts μεγαλώνει υπέροχα» και να τον συνοδεύεις με μια υπερβολικά ρετουσαρισμένη εικόνα, στην οποία κάθε ρυτίδα έχει εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να δείχνει πολλά χρόνια νεότερη από την πραγματική της ηλικία.

Διάβασε ακόμα:

Λαμπερή και υγιής επιδερμίδα: 15 πράγματα που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα