Η Kate Hudson αρραβωνιάστηκε τον ροκά της

Η Kate Hudson αρραβωνιάστηκε τον ροκά της

Η ηθοποιός και σύντομα μαμά για δεύτερη φορά αρραβωνιάστηκε τελικά με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Matthew Bellamy.

H Kate Hudson ήταν καλεσμένη πριν λίγες μέρες στο «The Today Show» και, μεταξύ άλλων, είπε πως πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με τον Matt Bellamy, τον σύντροφο και μελλοντικό πατέρα του ακόμα αγέννητου παιδιού της, ο οποίος είναι ο τραγουδιστής του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος Muse.

«Συνέβη μόλις πριν μια εβδομάδα. Δεν το ανακοίνωσα ποτέ επίσημα. Νιώθω πως οι ανακοινώσεις τέτοιου είδους είναι τόσο χαζές. Απλώς περίμενα κάποιος να το παρατηρήσει», δήλωσε η Hudson στην εκπομπή, δείχνοντας πως αν μη τι άλλο είναι όντως όσο cool όσο ακούγεται στον χώρο του Hollywood πως είναι.

Μέχρι αυτή της τη δήλωση, πάντως, τόσο η Hudson όσο και ο Bellamy δεν είχαν κάνει καμία κουβέντα περί γάμου και δεν φαινόταν να είναι στα άμεσα σχέδιά τους. Μόλις λίγο καιρό πριν, άλλωστε, η ηθοποιός είχε απαντήσει στο Us Weekly στην ερώτηση αν υπάρχουν σχέδια για γάμο, σύντομα: «Όχι, όχι, όχι απ' όσο ξέρω! Δεν θέλω να βάλω τόση πίεση πάνω σε αυτό το θέμα και δεν νιώθω πως υπάρχει ανάγκη να παντρευτούμε. Είμαι 31 χρονών, έχω ήδη ένα παιδί και ένα διαζύγιο, οπότε δεν σημαίνει πως ο γάμος είναι το χρυσό εισιτήριο. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι ευτυχισμένη».