Όσο κι αν προσπαθήσετε, δεν πρόκειται να βρείτε ποιος είναι ο star της φωτογραφίας

Γωγώ Φούντα
Όσο κι αν προσπαθήσετε, δεν πρόκειται να βρείτε ποιος είναι ο star της φωτογραφίας

Θα το λέγαμε και... πλήρης μετάλλαξη

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγοι οι stars που έχουν παραδεχτεί, ότι η επιτυχία και ειδικά η απότομη καμιά φορά μπορεί να σε τρελάνει. Και δεν είναι τυχαίο, ότι ακόμα κι εμείς γινόμαστε μάρτυρες περίεργων συμπεριφορών, οι οποίες συνήθως οδηγούν τα άτομα αυτά ακόμα και στην καταστροφή.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα λοιπόν, είναι και το διασημότερο ίσως παιδί-star που έχει περάσει ποτέ από τις κινηματογραφικές οθόνες, ο Macaulay Culkin. Από τη στιγμή που ενηλικιώθηκε, άρχισαν τα προβλήματά του, μιας και δεν μπόρεσε ποτέ του να διαχειριστεί, τη απίστευτη επιτυχία του αλλά και τα αμύθητα πλούτη του.

32AEDC2500000578 3516405 Casual day out Macaulay Culkin was spotted out and about on Wedn m 21 1459378013386 063d6

Και μπορεί οι δημόσιες εμφανίσεις του πλέον, να είναι είδος υπό εξαφάνιση, αλλά κάθε φορά που κυκλοφορεί γίνεται σίγουρα θέμα συζήτησης. Όπως αυτή τη φορά, που ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και κυριολεκτικά τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Με αρκετά μακριά μαλλιά, πρόσωπο χλωμό, αλλά με κάποια κιλά παραπάνω-ευτυχώς-προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τα κατάφερε! Το ακόμα πιο ευχάριστο, είναι ότι λίγο καιρό πριν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα του The Jim Gaffigan Show στο οποίο και συμμετέχει.

Η Jennifer Lopez σε μια σπάνια (και ιδιαίτερη) εμφάνιση με τη μητέρα της: Δείτε την!

Λέτε να ετοιμάζει το δυναμικό του comeback;

Ετοιμάσου! Η Kate Middleton έχει στα χέρια της τις φωτογραφίες που θα γίνουν viral