Προσπαθούμε ακόμα να το πιστέψουμε: Δε γίνεται οι δύο αυτοί stars να είναι ζευγάρι

Γωγώ Φούντα
Προσπαθούμε ακόμα να το πιστέψουμε: Δε γίνεται οι δύο αυτοί stars να είναι ζευγάρι

Ίσως το αναπάντεχο ειδύλλιο του Hollywood

To έχουμε πει πολλές φορές: Από το θαυμαστό κόσμο του Hollywood δεν έχουμε απολύτως κανένα παράπονο, μιας και φροντίζει σχεδόν καθημερινά να μας τροφοδοτεί με αρκετά περίεργες και αλλόκοτες ειδήσεις, οι οποίες γίνονται ακόμα πιο ιδιαίτερες όταν μιλάμε για αταίριαστα ζευγάρια.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Harry Styles, έπειτα από το σύντομο ειδύλλιό του με την Kendall Jenner, αποφάσισε ότι η νεαρή καλλονή, δεν του ταιριάζει και τόσο πολύ, και είπε να βρει αλλού τον έρωτα. Και δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, καθώς η φιλία του με την... Chelsea Handler, όπως όλα δείχνουν εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω.

kqwjkn 8860b

Παλαιότερη φωτογραφία των δύο «φίλων»

Ο 22χρονος τραγουδιστής λοιπόν, και η 41χρονη κωμικός, τον τελευταίο καιρό, μοιράζονται ένα μεγάλο πάθος, το οποίο φροντίζουν να επιβεβαιώνουν με διάφορες φωτογραφίες στο Instagram. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που o Styles, δείχνει την προτίμησή του σε αρκετά μεγαλύτερες γυναίκες, καθώς διατηρούσε σχέση με την 32χρονη παρουσιάστρια Caroline Flack όταν εκείνος ήταν μόλις... 17, ενώ έχει περάσει και από την αγκαλιά της κατά 15 χρόνια μεγαλύτερής του, Nicole Scherzinger.

Κι εμείς τώρα αναρωτιόμαστε: Η Kendall τι έχει να πει για όλα αυτά;