Σα μία άλλη Angelina Jolie: Η Kate Middleton σε μία κίνηση που θα αφήσει Ιστορία

Ερμιόνη Σαρρή
Σα μία άλλη Angelina Jolie: Η Kate Middleton σε μία κίνηση που θα αφήσει Ιστορία

Όλα τα φώτα της Μ.Βρετανίας έχουν στραφεί πάνω της

Στα χνάρια της Angelina Jolie θα λέγαμε πως βαδίζει η Kate Middleton και πολύ χαιρόμαστε. Εδώ και χρόνια είχαμε καταλάβει την αγάπη της για τα μικρά παιδιά και τη θέληση της να βοηθάει εκείνα που την έχουν ανάγκη, αλλά η κίνησή της αυτή μας συγκίνεισαι αρκετά. Επισκέπτεται κατά καιρούς παιδικά νοσοκομεία και ιδρύματα και δε διστάζει να πέσει στα πατώματα και να «τσαλακωθεί» ώστε να τους προσφέρει λίγη χαρά.

Και τώρα η Kate Middleton ετοιμάζεται να κάνει την κίνηση ματ. Διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα gala της Ευρώπης για να βοηθήσει οικονομικά το East Anglia Children's Hospice (EACH) charity.Οι προσκλήσεις θα κυμαίνονται από 6.000 ως και 10.000 και έχουν ήδη πουληθεί περίπου 80.

kate middleton garden party a 3b5e9

Το γεγονός θα λάβει χώρα στις 22 Ιουνίου στο Houghton Hall και η Kate Middleton περιμένει όλους τους γνωστούς της από την «καλή» κοινωνία της Μ.Βρετανίας να την τιμήσουν. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως το ποσό που θα μαζέψει η Kate για τα παιδάκια αυτά θα μείνει στην Ιστορία. Είναι ακόμα Απρίλιος και έχει ήδη φτάσει το ποσό των 80.000 λιρών.

Διάβασε ακόμα:

Την Britney Spears την ξέρεις: Η 24χρονη αδερφή της είναι ακόμα πιο όμορφη

Ετοιμάσου! Η Kate Middleton έχει στα χέρια της τις φωτογραφίες που θα γίνουν viral