Κατά μάνα, κατά κύρη! Η Cindy Crawford σε χαλαρή βόλτα με την κόρη της, Kaia

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κατά μάνα, κατά κύρη! Η Cindy Crawford σε χαλαρή βόλτα με την κόρη της, Kaia

Μετά το οικογενειακό ταξίδι στις Μπαχάμες

Η οικογένεια Crawford-Gerber καλωσόρισε το μήνα με ένα απίστευτα εκπληκτικό ταξίδι στις Μπαχάμες. Και ποιος δεν θα ήθελε να κάνει τέτοιες διακοπές;

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να απαθανατίσει τις στιγμές και το πως πέρασε η οικογένεια. Η Cindy Crawford εθεάθη στο Μαλιμπού μαζί με τον σύζυγο της, Rande Gerber και την 14χρονη κόρη της, Kaia.

Έχουμε ξανασχολιάσει την εκπληκτική ομοιότητα της Kaia με τη μητέρα της, ωστόσο δεν μπορείς να μην ασχοληθείς μαζί της όταν ο φωτογραφικός φακός σου προσφέρει αυτό το αποτέλεσμα.

Οι δυό τους -όταν βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη- είναι πραγματικά πανέμορφες και λατρεύεις να τις βλέπεις μαζί. Το πιο ωραίο της υπόθεσης φυσικά είναι, πως η Kaia έχει ήδη αρχίσει να ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της και όπως και να το κάνουμε θα είναι τέλειο να έχουμε μία δεύτερη Cindy Crawford.

Η 50χρονη καλλονή φορούσε ένα σύνολο στις αποχρώσεις του μπλε, ενώ η 14χρονη Kaia ένα μαύρο στενό παντελόνι, που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της (τι ύψος είναι αυτό θεέ μου;), το οποίο είχε συνδυάσει άψογα με μαύρο τοπάκι, bomber jacket και μποτάκια του ίδιου χρώματος. Το μαύρο χρώμα άλλωστε είναι πάντα chic.

32F6854600000578 0 image a 63 1460111863986 a03ef

Δες κι άλλες φωτογραφίες στη photo gallery στην αρχή της σελίδας.

Διάβασε ακόμα: Μα τι πάθος είναι αυτό: Το διάσημο ζευγάρι ανταλλάσσει καυτά φιλιά δημοσίως