Γελάει όλο το ίντερνετ: Η Victoria Beckham μόλις έπεσε θύμα του πιο αστείου photoshop

Γωγώ Φούντα
Γελάει όλο το ίντερνετ: Η Victoria Beckham μόλις έπεσε θύμα του πιο αστείου photoshop

Και δεν κατάλαβε τίποτα

Ο δαίμων του photoshop έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να εκθέσει και φυσικά να κάνει ρεζίλι τον εκάστοτε celebrity, χωρίς φυσικά ο ίδιος να έχει ιδέα και χωρίς φυσικά να μπορεί να κάνει κάτι στη συνέχεια. Όπως ακριβώς την πάτησε η Victoria Beckham η οποία φωτογραφήθηκε για την Κινεζική Vogue, σε μία κατά τ' άλλα υπέροχη δουλειά.

Η διάσημη fashion designer λοιπόν, ποζάρει σε ασπρόμαυρο φόντο, πιο σέξι από ποτέ, με τα μακριά μαύρα της μαλλιά να είναι ελεύθερα και με βλέμμα άγριο και τολμηρό. Παρόλα αυτά, όπως πολλοί παρατήρησαν, σε μία φωτογραφία... απουσιάζει το ένα της πόδι, κάτι που η ίδια δεν αντιλήφθηκε εξ' αρχής.

3307B3F600000578 3532395 image a 32 1460294735016 54670

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Victoria να ανεβάσει τις φωτογραφίες της στο Instagram με τους θαυμαστές της να αντιδρούν αστραπιαία και να σχολιάζουν από κάτω το λάθος.

Και εμείς ερχόμαστε να αναρωτηθούμε: Είναι δυνατόν μία λεπτολόγος σαν την Beckham να μην το είδε; Και επίσης, πόσο εκπαιδευμένοι είναι πλέον οι followers που εντοπίζουν τα λάθη στο δευτερόλεπτο! Μωρέ μπράβο.