Μα τι συμβαίνει πια; Αυτή είναι σίγουρα η πιο αλλόκοτη επανασύνδεση της χρονιάς

Γωγώ Φούντα
Μα τι συμβαίνει πια; Αυτή είναι σίγουρα η πιο αλλόκοτη επανασύνδεση της χρονιάς

Και σας εξηγούμε το γιατί

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του λόγω αγεφύρωτων διαφορών. Και μπορεί όπως πιστεύαμε όλα να είχαν πάρει το δρόμο τους, μιας και όδευαν ολοταχώς προς το διαζύγιο, φαίνεται όμως ότι έχουν βάλει σκοπό να μας τρελάνουν και να μας μπερδέψουν ακόμα περισσότερο.

Η Cheryl Fernandez-Versini λοιπόν, όπως όλα δείχνουν μάλλον σκέφτεται να ξανακάνει άλλη μία προσπάθεια με το σύζυγό της και επιχειρηματία Jean-Bernard ο οποίος απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles, να... φοράει τη βέρα του!

32FC609200000578 3531841 image a 90 1460237531008 c5ef6

Mε τον Liam Payne

Όλα αυτά φυσικά έρχονται σε αντίθεση με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, οι οποίες έκαναν λόγο για διαζύγιο και μάλιστα άμεσα, ενώ ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, προκαλεί το γεγονός, ότι η Cheryl τον τελευταίο καιρό, διατηρούσε δεσμό με τον Liam Payne των One Direction, και μάλιστα το πήγαιναν και σοβαρά.

Για την ώρα πάντως, κανένας από τους ενδιαφερόμενους δεν έχει κάνει κάποια δήλωση κάτι που κάνει ακόμη πιο παράξενη την κατάσταση. Αναμένουμε εξελίξεις.