Ουπς: Η αποκάλυψη για την Kylie Jenner που την εκθέτει ανεπανόρθωτα!

Ουπς: Η αποκάλυψη για την Kylie Jenner που την εκθέτει ανεπανόρθωτα!

Το δημοσίευμα που επιβεβαίωσε τις υποψίες μας

Η Kylie Jenner δεν είναι ένα κλασικό 18χρονο κοριτσάκι που... απλώς βιάζεται να μεγαλώσει. Η reality star έχει κάνει πράγματα που άλλες κοπέλες δεν κάνουν ποτέ στη ζωή τους.

Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Τα αμέτρητα σέξι ρούχα της; Τα πανάκριβα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή της; Την έπαυλή της; Τη χλιδάτη ζωή της; Όπως πολύ καλά φαντάζεστε, όταν μια κοπέλα ζει μέσα στα πλούτη είναι αναμενόμενο να γίνει απαιτητική και... κακότροπη.

kylie jenner 2016 qw 2d126

Το «In Touch Magazine» επιβεβαίωσε τις υποψίες μας πως η Kylie είναι αρκετά ιδιότροπη και κακομαθημένη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το προσωπικό της 18χρονης reality star παραιτείται λίγο μόλις καιρό μετά την πρόσληψή του στην έπαυλή της, μιας και δεν αντέχει τη συμπεριφορά της.

Λέγεται πως μιλά πολύ άσχημα σε όλο το προσωπικό και δε δείχνει κανένα σεβασμό στους υπαλλήλους της. Διοργανώνει συνεχώς βραδινά πάρτι στο σπίτι της και απαιτεί από το προσωπικό της να καθαρίσει σε χρόνο dt όλο το σπίτι, ό,τι ώρα κι αν φύγουν οι καλεσμένοι της. Όσο για τις ημέρες που τσακώνεται με τον σύντροφό της Tyga; Τότε καλύτερα να μη σε δει μπροστά της.

Τα λόγια είναι περιττά Kylie...

Διαβάστε ακόμα

Πόσο όμορφος: H Shakira πόσταρε φωτό του μικρού της γιου και το Instagram «πήρε φωτιά»