H απολογία της Charlize Theron: Τι απαντά στην κακή κριτική που δέχτηκε;

Γωγώ Φούντα
H απολογία της Charlize Theron: Τι απαντά στην κακή κριτική που δέχτηκε;

Μήπως είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό;

Λίγες μέρες πριν, η Charlize Theron, έγινε για ακόμη μία φορά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με μία αρκετά διφορούμενη δήλωσή της. Σε συνέντευξη λοιπόν η διάσημη ηθοποιός είπε ότι οι ρόλοι πλέον για τους πολύ όμορφους ανθρώπους, βάζοντας φυσικά τον εαυτό της μέσα, είναι λίγοι και στο Hollywood και όχι τόσο ενδιαφέροντες.

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, τα λόγια αυτά προκάλεσαν έναν μικρό χαμούλη, μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατηγόρησαν για... έπαρση και κυρίως αχαριστία. Τι να κάνει λοιπόν και η Charlize, βγήκε να απολογηθεί μπας και τη βγάλει ο κόσμος από την μαύρη λίστα: «Αυτό που προσπαθούσα απλά να πω είναι ότι ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια γιατί επιλέγω μονίμως περίεργους και διφορούμενους ρόλους και εγώ τους απαντώ ότι δεν υπάρχουν πολλοί ρόλοι για μία γυναίκα με στέμμα εκεί έξω», είπε.

331442AC00000578 3540590 image m 9 1460663366991 cf7eb

Με λίγα λόγια, είπε ότι οι ρόλοι της ωραίας και της πριγκίπισσας είναι λίγοι και πολύ συγκεκριμένοι και πως αν μία εμφανίσιμη γυναίκα θέλει όντως να κάνει κάτι στην υποκριτική, οφείλει να τσαλακωθεί. Και πέσανε να το φάνε το κορίτσι. Μα πόση αυστηρότητα πια;