Η περίεργη φήμη για την Kendall Jenner που προκαλεί γέλιο και απορία

Γωγώ Φούντα
Η περίεργη φήμη για την Kendall Jenner που προκαλεί γέλιο και απορία

Όταν η φαντασία οργιάζει

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι όσο περισσότερο ασχολούμαστε με τις Kardashians, τόσο περισσότερες κουλές ειδήσεις και φήμες θα ακούμε για τη διάσημη οικογένεια. Μόνο που η τελευταία, μας φαίνεται κάπως τραβηγμένη μιας και εκτός του ότι κάνει το γύρο του κόσμου, έχει προκαλέσει και πάρα πολύ γέλιο.

Σύμφωνα λοιπόν, με ξένα δημοσιεύματα, η Kendall Jenner είναι πολύ πιθανόν υιοθετημένη. Στο συμπέρασμα αυτό, κατέληξαν οι δημοσιογράφοι, έπειτα από λεπτομερή παρατήρηση του διάσημου μοντέλου, τονίζοντας ότι δεν μοιάζει με κανένα άλλο από τα μέλη της οικογένειάς της, και όχι μόνο εμφανισιακά.

TV personalities Kim Kardashian Kendall Jenner and Kylie Jenner 525c8

Εν αντιθέσει με τις αδερφές της, δεν εκτίθεται, έχει αληθινό επάγγελμα, δεν είναι selfie addict, δεν εκθέτει την προσωπική της ζωή και είναι γενικότερα ντροπαλή. Στοιχεία βέβαια που όντως είναι αξιοπερίεργα, αν σκεφτεί κανείς ποιες είναι οι αδερφές της αλλά παρόλα αυτά ακούγονται τουλάχιστον υπερβολικά.

Έχουμε την εντύπωση ότι βαρέθηκαν να δημιουργούν εγκυμοσύνες της Aniston και έπιασαν την Κendall! Και εις άλλα με υγεία.