Ουπς! Δε φαντάζεσαι με ποια γυναίκα κεράτωσε ο Jay Z την Beyoncé

Ερμιόνη Σαρρή
Ουπς! Δε φαντάζεσαι με ποια γυναίκα κεράτωσε ο Jay Z την Beyoncé

Ποια να συγκριθεί με τη Bey;

Και όμως μερικοί στίχοι και ένα ποστ στο instagram ήταν αρκετά για να δημιουργηθεί ο απόλυτος πανικός γύρω από το γάμο του Jay Z και της Beyoncé. Έχει ακουστεί πολλές φορές πως ο σύζυγος της τραγουδίστριας ήταν κάπως ατακτούλης στο παρελθόν και ένα από τα νέα της τραγούδια περιγράφει μία τέτοια κατάσταση.

O στίχος «He better call Becky with the good hair.» κάνει το γύρο του διαδικτύου αφού όλοι πιστεύουν πως η Bey μιλά για τη γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της. Και μετά από μερικές ώρες κυκλοφορίας του νέου της αυτού άλμπουμ έρχεται το ποστ που πραγματικά «άναψε» φωτιές.

Η σχεδιάστρια μόδας Rachel Roy «ανέβασε» μία πολύ περίεργη φωτογραφία με ένα μήνυμα όλο νόημα. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως αυτή είναι η γυναίκα- πρωταγωνίστρια του ερωτικού αυτού σκανδάλου αφού έγραψε:« Good hair don’t care, but we will take good lighting, for selfies, or self truths, always».

rachel roi insta post 879f9
rachel roy photo 6a8ff

Πολλά βέβαια ήταν και τα σχόλια που δέχτηκε κάτω από τη φωτογραφία της στο Instagram, τα οποία επιβεβαιώνουν τη φήμη αυτή περί τρίτου προσώπου.

rachel comments1 67bf8
rachel comments 2 8c924

Πώς σας φαίνεται; Το μόνο σίγουρο είναι πως το θέμα αυτό μόλις... ξεκίνησε!