Η δήλωση της Εmilia Clarke που μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο

Γωγώ Φούντα
Η δήλωση της Εmilia Clarke που μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο

Αυτό το κορίτσι τα έχει όλα τελικά

Μπορεί να είναι μόλις 29 ετών, αλλά εκτός του ότι έχει καταφέρει να είναι διάσημη σε όλο τον πλανήτη, είναι και μία από τις πιο κουλ και ισορροπημένες stars, η οποία αποτελεί ταυτόχρονα φαντασίωση των αντρών και φυσικά λατρεία των γυναικών.

Ο λόγος για τη star του Game of Thrones, Emilia Clarke, η οποία κάθε φορά που κάνει δηλώσεις μας κάνει να τη λατρεύουμε ακόμα περισσότερο. Σε μία μικρή αναδρομή που έκανε, μίλησε για την αρχή της καριέρας της αλλά και για τις ανασφάλειες που είχε σχετικά με το σώμα αλλά και τα κιλά της.

338BC4ED00000578 3560707 image a 40 1461722255903 85915

«Κάποια στιγμή απλά είπα στον εαυτό μου, ότι δεν είμαι τόσο χοντρή όσο πιστεύω ότι είμαι και ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μία συγκεκριμένη εμφάνιση, και άλλοι που έχουν διαφορετική εμφάνιση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάτι είναι καλό ή καλό ή κακό, ή κάποια να ακυρώνεται ως γυναίκα».

Εκτός από την εμφάνισή της, αναφέρθηκε και στην... αποτυχία της στην αρχή της καριέρας της, μιας και δεν κατάφερε να μπει στη δραματική σχολή που ήθελε με την πρώτη, κάτι που βέβαια την πείσμωσε και την έκανε να το θέλει ακόμα περισσότερο.

Τελικά το αποφασίσαμε: Είναι η καλύτερη!