Ένας χαμός: Η Iggy Azalea επιτίθεται στη Beyoncé και ο λόγος δεν μας πείθει (video)

Γωγώ Φούντα
Ένας χαμός: Η Iggy Azalea επιτίθεται στη Beyoncé και ο λόγος δεν μας πείθει (video)

Λίγο άκυρο όλο αυτό ή είναι η ιδέα μας;

Δεν ξέρουμε αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Lemonade της Beyonce, έχει γίνει ένας χαμός παγκοσμίως, με θαυμαστές, stars και... αναλυτές, να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα σχετικά με όλα αυτά που λέει η Bey αλλά κυρίως με όλα αυτά που εννοεί.

Και τώρα, η Iggy Azalea, χωρίς προφανώς να την έχει ρωτήσει κάποιος, επιτίθεται μέσω Twitter στη Beyonce για το στίχο Becky with the good hair, ο οποίος θεωρείται ότι είναι μπηχτή για τον Jay Z και τις απιστίες του. Το ποια είναι η... άλλη γυναίκα παραμένει ακόμα μυστήριο, αλλά σύμφωνα με τους αναλυτές που αναφέραμε παραπάνω, στην αμερικάνικη αργκό, το όνομα Becky είναι υποτιμητικό προσωνύμιο για τις λευκές γυναίκες με ίσια μαλλιά.

3390599A00000578 3560306 image m 81 1461704866321 dfe04

Ε τα πήρε και η Iggy και έγραψε «Μη με αποκαλέσετε ποτέ Becky», με τους followers της να γράφουν από κάτω τα δικά τους προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την Bey την Iggy να είναι ανένδοτη αποκαλύπτοντας ότι την έχουν αποκαλέσει άπειρες φορές Becky στη ζωή της. Τελικά, φυσικά ξεκαθάρισε, όχι αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς, ότι λατρεύει τη star και ότι απλά διαφωνούσε με την όλη φράση.

Εντάξει και η Beyonce κλείστηκε στο δωμάτιό της και έκλαιγε!